svi na okupu

Prebrodili probleme: Shakira i Pique na obiteljskom odmoru u New Yorku

27.12.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Kolumbijska pjevačica i slavni nogometaš Barcelone ovaj su Božić odlučili provesti u New Yorku. Shakira i Pique pojavili su se na košarkaškoj utakmici sa sinovima i svima pokazali kako su sretniji no ikad

Unatoč nedavnim glasinama kako je njihov odnos u krizi i da će prekinuti šestogodišnju vezu tijekom koje su dobili dvojicu sinova, Shakira i Gerard Pique ovog su Božića svima pokazali obiteljsku sreću. 

Blagdane su umjesto u Barceloni gdje žive posljednjih nekoliko godina, odlučili provesti u New Yorku.  Na sam Božić, kolumbijska pjevačica s dvogodišnjim sinom Sashom i dvije godine starijim Milanom u društvu voljenog partnera došla je na košarkašku utakmicu u Madison Square Garden. 

  • +8
Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Četveročlana obitelj pozorno je iz prvih redova pratila napetu utakmicu između Knicksa i Philadelphia 76ersa, te pritom nisu skrivali veselje. 

@shakira #shakira #shakiralive

Objavu dijeli Shakira (@shakifans_swiss)

Dok su svoje mališane uskladili i odjenuli u preslatke puloverčiće, slavni roditelji opredijelili su se za vrlo ležerna izdanja.  Shakira je tako nosila simpatično izdanje s likom Mickeyja Mousea, a 30-godišnjak običnu bijelu majicu.

Budući da lijepu obitelj vrlo rijetko viđamo u javnosti, svojom su pojavom sve iznenadili i obradovali. 

I Shakira i slavni nogometaš od početka svoje ljubavne veze, koja je započela 2011., svoj privatni život pokušava držati podalje od javnosti, pa su tako rijetke i prilike kada svoje intimne trenutke objavljuju na društvenim mrežama.

Shakira i Gerard Pique Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA