PONOVNO SRETNA

Prebolila je Channinga Tatuma: Evo tko je novi muškarac u životu Jenne Dewan

05.11.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon što se u travnju, nakon devet godina braka rastala od Channinga Tatuma, koji je potom sreću pronašao u zagrljaju pjevačice Jessie J, i Jenna Dewan je krenula dalje. Novi muškarac koji je ušao u njezin život i vratio joj osmijeh na lice glumac je i pjevač Steve Kazee

Njihova ljubavna priča činila se idiličnom, a i Jenna Dewan i Channing Tatum svojim su postupcima u javnosti takav status i opravdavali. Stoga i ne čudi da je javnost ostala u šoku, u travnju ove godine, kada su supružnici, koji su u braku proveli devet godina, objavili da se rastaju.

View this post on Instagram

Boxing does a body good 💀 🥊

A post shared by Steve Kazee (@stevekazee) on

Da je Channing Tatum krenuo dalje, šuška se odavno, a sreću je, priča se, pronašao u zagrljaju pjevačice Jessie J, koja neodoljivo podsjeća upravo na njegovu bivšu suprugu. Čini se kako je sličnim putem krenula i sama Jenna Dewan koji isto tako ima jako puno sličnosti s njezinim bivšim suprugom.

Riječ je o Steveu Kazeeu, a slučajnost ili ne, i on je čini se svojom glazbom i glumačkim umijećem ušetao u njezin život i osvojio je gotovo preko noći. Iako nije kao Channing Tatum plesao kao striper po barovima, za svoju ulogu u mjuziklu 'Once' 43-godišnji Kazee je 2012. godine osvojio nagradu Tony za najbolju glavnu mušku izvedbu, a uz njega je stavio i kipić s Grammyja za soundtrack.

  • +7
Channing Tatum i Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim toga imao je mnogobrojne kratkotrajne uloge u serijama poput 'Nashvillea', 'NCIS' i 'CSI', a zajedno s Christinom Perri snimio je pjesmu 'A Thousand Years' koja se našla na soundtracku filma 'Sumrak saga: Praskozorje - 2. dio'. Prije negoli je postao novi odabranik Jenne Dewan, Steve Kazee šest je godina bio s Megan Hilty.

Steve Kazee - 'Gold' iz mjuzikla 'Once' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube