NAJVEĆA PODRŠKA

Dok je Mile Kekin predstavljao svoju 'pjesmoslikovnicu', njegova supruga pogled nije skidala s mobitela

16.12.2022 u 10:12

Bionic
Reading

Glazbenik Mile Kekin, otvorio je novo umjetničko poglavlje u svojoj bogatoj karijeri glazbenika slikovnicom 'Mala' koju je predstavio u četvrtak u prepunoj knjižari Znanje u samom središtu Zagreba. Uz njega je bila i njegova životna partnerica, saborska zastupnica Nove ljevice Ivana Kekin

'Mala' je i prvi singl Mile Kekina s nadolazećeg solo albuma, koji će biti objavljen na proljeće, pa se na predstavljanju slikovnice moglo i zaplesati uz glazbeni trio nekadašnjeg frontmana benda Hladno pivo. Inače, slikovnicu je oslikao višestruko nagrađivani ilustrator Tomislav Torjanac, a Kekin ju je posvetio svojoj 10-godišnjoj kćeri Maši.

Promociju svog supruga nije propustila Ivana Kekin koja je sve promatrala sa stepenica knjižare. Kamera fotografa ju je uhvatila dok je pregledavala poruke na mobitelu. I nakon 15 zajedničkih godina roker i psihijatrica i doktorica znanosti, nerazdvojni su.

Svojedobno je izjavio da je naučio cijeniti svaki trenutak u životu, a u pozitivnim mislima mu svakako pomaže njegova Ivana kao i u procjenjivanju ljudi što njemu, priznao je, nikad nije dobro išlo.

U Ivanu Novosel glazbenik se zaljubio 2007. godine. Upoznao ju je u klubu Gjuro. Ona je tada bila još studentica medicine, a devet godina stariji Kekin već je naveliko zabavljao publiku s Hladnim pivom. Nakon nekoliko mjeseci veze izmijenili su bračne zavjete, a na vjenčanju su bili tek najbliži članovi obitelji i prijatelji. Uskoro je na svijet stigao i sin Vito, a pet godina poslije i kći Maša.

Kekin je obitelj je oduvijek čuvati od javnosti, a svoju Ivanu je 2013. godine 'angažirao' za spot Hladnog piva za pjesmu 'Bilo koji broj'. Sedam godina nakon što se pojavila u spotu Ivana je sa suprugom odlučila ući i u politiku.

  • +5
Mile Kekin predstavio slikovnicu za djecu i odrasle Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic