DO PETKA 19. SVIBNJA

Požurite po povoljniju ulaznicu za INmusic

18.05.2017 u 20:56

Bionic
Reading

Od subote, 20. svibnja 2017. godine, cijena trodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #12 iznosit će 499 kuna. Organizatori INmusic festivala pozivaju sve zainteresirane koji još nemaju svoju festivalsku ulaznicu da požure i još danas je nabave po povoljnijoj cijeni

Svakako bi bilo dobro svoju ulaznicu osigurati što prije, budući da bi, prema dosadašnjim rezultatima prodaje, dvanaesto izdanje INmusica uskoro moglo biti rasprodano!

Sukladno očekivanjama, potražnja za ulaznicama za INmusic festival #12 izrazito je velika, kapacitet festivalskog kampa gotovo je popunjen te se već sada može tvrditi kako će ovogodišnje izdanja oboriti sve dosadašnje rekorde posjećenosti.

Brojna festivalska publika od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu uživat će u nastupima najaktualnijih svjetskih i regionalnih izvođača: Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darka Rundeka, Slaves, Repetitor, Booka Shade, Orchestra Baobab, The Strange, Legendary Shack Shakers, Kel Assouf, Public Service Broadcasting, Throes + The Shine, Haus, St. Tropez, Gatuzo i mnogi drugi. 

Spektakularan i iznimno kvalitetan line-up koji može konkurirati nekima od najvećih i najposjećenijih europskih festivala, najpovoljnija cijena ulaznica, sjajne reakcije stranih i domaćih medija, očaravajuća lokacija te jedinstvena replika Teslina tornja, samo su neki od čimbenika koji garantiraju da će nadolazeće, dvanaesto izdanje, postati i najuspješnije u povijesti INmusica. Sve navedeno čini INmusic festival i ove godine jednim od najznačajnijih kulturnih događaja u Hrvatskoj, a rekordi se ruše i u području turizma, što potvrđuje i najpoznatija svjetska stranica za rezervaciju smještaja Booking.com, gdje je vidljivo da je smještaj u Zagrebu u 2017. godini najtraženiji tijekom INmusic festivala, odnosno u periodu od 19. do 21. lipnja 2017.  Ne uključujući smještaj u festivalskom kampu, oko 60 posto smještajnog kapaciteta u Zagrebu već je rezervirano, što pokazuje da će ove godine u Zagrebu samo zbog INmusica biti ostvareno minimalno 70000 noćenja. Povoljnije festivalske ulaznice za nezaboravno trodnevno festivalsko iskustvo po cijeni od 449 kn dostupne su još samo do petka, 19. svibnja (uključujući 19. svibnja do kraja radnog vremena) u više od stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske gdje se može ostvariti i popust od 50 kn, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) te putem službenog festivalskog webshopa gdje se uz plaćanje Maestro i Mastercard karticama bilo koje banke do ponoći 19. 5. ostvaruje popust od 25 kn.

Cijena jednodnevnih i kamperskih ulaznica se ne mijenja, a dostupne su isključivo putem službenog festivalskog webshopa i to po sljedećim cijenama: jednodnevne ulaznice za 19. i 21. lipnja po cijeni od 350 kuna, jednodnevne ulaznice za 20. lipnja po cijeni od 400 kuna te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od samo 250 kn.

INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje.