sviđa li vam se ovakva?

Poznatu pjevačicu znamo kao plavušu, pogledajte kako izgleda kao crnka

01.12.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Gotovo cijelu svoju karijeru provela je kao plavuša, no dogodilo joj se i koketiranje s bojom kose, pa se publici predstavila i u nekim drukčijim izdanjima. Lepa Brena je nakratko bila i crnka. Kako je na izgledala u toj varijanti, otkriva Instagram, na kojem se pojavila njezina fotografija otprije 27 godina

Fotografija je nastala 1990. godine, a riječ je o naslovnoj stranici časopisa TV Revija. Lepa Brena je za potrebe fotografiranja pozirala s perikom u crnoj boji, a kratki bob sa šiškama odlično joj pristaje. Očito se i njoj samoj sviđalo kako izgleda u 'tamnijoj varijanti' jer je crnu periku koristila i na nekim svojim televizijskim nastupima.

#lepabrena #1990 #jugoslavija #nostalgija

A post shared by @foto.nostalgija on

Izdajice😻😻😻😻

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

Kada se izgovori ime Lepa Brena, svima je prva asocijacija plava kosa, međutim popularna pjevačica je zapravo prirodna brineta.

'U frizerskom salonu sam redovna. Bolje se osjećam kada mi je kosa sređena. Ranije sam više sati provodila u frizerskoj stolici. Plavuša sam, a samim tim moram voditi više računa o svojoj kosi nego žene koje imaju tamniju boju. Plava kosa je lijepa samo kada je svježe ofarbana i isfenirana. Hranim je raznim pakunzima', ispričala je ranije na temu svoje frizure.

Prave fotografije bude uspomene😳🤗

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

  • +18
Lepa Brena u Novom Sadu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pjevačica je prije nekoliko dana predstavila novu pjesmu 'Zar je važno da l' se peva ili pjeva' te prateći videospot. Na radost brojne publike, ponovno je okupila velika glumačka imena i time diskretno najavila kako je vrlo moguće da uskoro ugledamo premijeru novog filma 'Hajde da se volimo'. Emir Hadžihafisbegović, Enis Bešlagić, Dragan Bjelogrlić i Nikola Kojo, s nekadašnjim članovima benda Slatki greh, u novom spotu iščitavaju scenarij za nastavak megapopularnog filma i time dignu na noge cijelu bivšu Jugoslaviju, od Vardara pa do Triglava. 

'Tom znakovitom pjesmom najavljujem početak velike svjetske turneje; očekuje nas preko 60 koncerata u dvoranama od Australije preko Europe pa sve do Amerike i Kanade. Kruna svega bit će ekskluzivni dokumentarac u kojem će publika prvi put vidjeti mnoge neobjavljene snimke iz moje dosadašnje karijere', poručila je Lepa Brena.