OTIŠAO VELIKI UMJETNIK

Poznato je vrijeme i mjesto komemoracije za Massima, ali i mjesto sahrane

24.12.2022 u 14:28

Bionic
Reading

Komemoracija za velikana hrvatske glazbe koji je preminuo u 61. godini svoga života, održat će se u petak, 30. prosinca u 11 sati u zagrebačkom HNK

'Massimova je želja bila da bude kremiran. Kad njegova supruga Eni bude imala točne informacije javiti će i sve oko sprovoda ćemo saznati naknadno. Komemoracija u HNK je dogovorena i sad se slažu svi detalji. Definitivno će biti njegovi najbliži, bend i prijatelji. Biti će, među brojnim glazbenicima, sigurno tamo Ivo Popeskić i Peggy Martinjak. Nastupiti će samo instrumentalisti jer sve je zamišljeno da bude instrumentalno s obzirom da je Massimo bio ‘the voice‘, tako da nećemo nikakav drugi glas koristiti', ispričala je Lana Čulig iz Aquarius recordsa za Jutarnji list.

Massimo bi navodno trebao biti sahranjen u Zadru, inače rodnom mjestu svoje supruge Eni a i njegova obitelj s očeve strane dolazi iz zadarskog zaleđa, točnije mjesta Banjevci). Zasad se još ne zna datum sprovoda. Više puta je u svojim medijskim istupima isticao kako je 'njemu i Eni san jednog dana povući se u Zadar i mirovinu provesti na tom prekrasnom mjestu'. Massimovi obožavatelji od glazbenika se opraštaju i ispred dvorane Vatroslav Lisinski gdje mogu zapaliti svijeće.

  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Mnogobrojni obožavatelji od velikog glazbenika se opraštaju i ispred dvorane Vatroslav Lisinski gdje mogu zapaliti svijeće.

emotivna večer

[FOTO] Jura Stublić utučen zbog Massima, na koncertu mu uputio dirljive riječi: 'Imao sam prijatelja, možda najvećeg u životu. Otišao je s ove planete, s koje ću i ja ubrzo otići...

Pogledaj galeriju