MAKSIMIR JE GORIO

Poznati u navijačkom zanosu: Neki su Vatrene bodrili na tribinama, drugi pred ekranima

16.11.2018 u 12:05

Bionic
Reading

Iako ovaj put nije vladala tolika euforija kao za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, za naše reprezentativce koji su sinoć u Maksimiru izborili pobjedu nad Španjolskom navijalo se iz sveg glasa. Mnogi su bili na stadionu, a neki su tekmu pratili iz svojih domova i sve to, naravno, pokazali na društvenim mrežama

Velika navijačica Vatrenih, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nije se smjestila u svečanu ložu maksimirskog stadiona, nego na zapadnu tribinu, s navijačima. U njezinom društvu bio je i tata kapetana Luke Modrića, Stipe, s kojim je predsjednica ponosno pozirala.

Franka Batelić i donedavni reprezentativac Vedran Ćorluka ovu utakmicu odgledali su s tribina. 'Gospon reprezentativni umirovljenik i ja prvi put gledamo repku zajedno s tribina', napisala je pjevačica uz simpatičnu fotografiju na kojoj se belji svom dragom.

Tin Jedvaj junak je pobjede protiv Španjolske u Ligi nacija, a u Maksimiru ga je pratila djevojka Dina Dragija. Nakon prvog gola koji je zabio glavom uhvatila je trenutak slavlja, a nakon utakmice mu je na Instagram storyju poručila: 'Sad možeš doma.'

I djevojka Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević, svog je dragog bodrila s maksimirskih tribina. Lijepa Dubrovkinja za našu repku navijala je u društvu prijateljica.

Jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena, Blanka Vlašić, nije mogla sakriti svoj ponos zbog igre brata Nikole Vlašića, za kojeg je navijala uz televizor.

Kao i uvijek do sada, uz svoje sportske kolege bila je i naša aktualna olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja Sandra Perković.