čestitke stižu sa svih strana

Poznati RTL-ovac Boris Mišević i supruga Ana-Mari dočekali svoj veliki dan

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Dugogodišnji reporter i voditelj na društvenoj mreži podijelio je s javnosti radosnu vijest kako je u subotu popodne sa voljenom ženom obavio i crkveni obred vjenčanja

'Nakon 16 godina i u Crkvi. Upravo vjenčani', napisao je kratko RTL-ov reporter Boris Mišević na svom Facebook profilu otkrivši da se sve odvilo u Župi sv. Franje Ksaverskog. Njihovi prijatelji i pratitelji na društvenim mrežama oduševljeno im se javljaju u komentarima, ushićeni i prepuni lijepih želja.

'Ana-Mari i ja poznajemo se nešto dulje od dvadeset godina, a od toga smo 16 u braku. Ta 2004. godina čini nam se jako dalekom i vjerujemo kako je došlo vrijeme da se prisjetimo naših vjenčanih zavjeta, ali da ih ovaj put izgovorimo u crkvi. Taj će događaj biti poseban zato što će mu nazočiti i naš Aleksandar, kojega ćemo već sljedeći dan u istoj crkvi i krstiti', najavio je RTL-ovac početkom kolovoza za Story.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Prije godinu dana je zbog važne privatne odluke dospio u fokus javnosti, iako je iz njegove perspektive ta odluka prirodna i stigla je kao logičan slijed njegovog obiteljskog života. On i njegova voljena posvojili su dijete, danas dvoipolgodišnjeg sina Aleksandra. Rođeni Beograđanin priznao je kako ne može vjerovati da su uspjeli ostvariti najveći životni san, i to u razdoblju kraćem od godinu dana.

Njihova ljubav počela je na Pagu. Borisov sadašnji kum je tada Ana-Mari doveo na more kod sebe u apartman kao svoju prijateljicu. Od prvog dana kad su se upoznali vrlo brzo su počeli živjeti zajedno i otad su nerazdvojni. 'I dalje se smijemo, šalimo, volimo se. Osim ljubavi, bitno je da postoji i tolerancija. Kroz vezu se izgrađujemo i napredujemo, a iz loših iskustava izvlačimo najbolje i gradimo još čvršću vezu. Ja sam jako zadovoljan i nadam se da će biti i ona kada ovo bude čitala', ranije je izjavio Mišević.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!