INFORMATIVNO POJAČANJE

Boris Mišević prešao s Nove TV na RTL

03.09.2013 u 16:27

Bionic
Reading

Televizijski reporter Boris Mišević pridružio se Informativnom programu RTL Televizije

Mišević je u svojoj karijeri radio za Vijesti CCN-a, a kao novinar, urednik i voditelji istaknuo se u specijaliziranim gospodarskim emisijama te u Informativnom programu Nove TV. Prelaskom u redove Informativnog programa RTL Televizije, Boris će kao stručnjak za gospodarsko novinarstvo pojačati uspješni novinarski tim okupljen oko središnje informativne emisije RTL Danas.

Glavni urednik RTL-a Ivan Lovreček izrazio je zadovoljstvo što u novu sezonu Informativni programa RTL Televizije ulazi s velikim pojačanjem: 'Boris je vrhunski televizijski profesionalac koji će kao reporter kontinuirano pratiti gospodarstvo i poslovni sektor, čime želimo nastaviti izgradnju kredibiliteta u području koje je izuzetno važno za sve građane. Njegovim dolaskom RTL Danas još čvršće zauzima poziciju jedne od najgledanijih emisija u Hrvatskoj.'

'Prelazak na RTL Televiziju za mene predstavlja snažnu motivaciju i veliki izazov. Veselim se novom početku. Uvjeren sam da ću svojim iskustvom i znanjem maksimalno doprinijeti sadržaju kojim RTL svakodnevno informira javnost. Zahvaljujem se Upravi RTL-u na povjerenju koje mi je ukazala', izjavio je Mišević povodom dolaska na RTL.