ZASJALE U bikiniJIMA

Poznate Hrvatice unatoč niskim temperaturama od 2017. opraštaju se u golišavim izdanjima

30.12.2017 u 22:31

Bionic
Reading

Iako su temperature diljem Hrvatske izuzetno niske, neke su se poznate dame s naše estrade odlučile razgolititi

'Na žalost nekih niti u bazen ne idem obučena i još ću to podijeliti na Instagramu! Blasfemija znam, ali tako rijetko odmaram, da je meni ovo zaista posebno bitnih nekoliko dana... za psihofizičko zdravlje. Kako je dobro kad se u pauzi između snimanja možeš osvježiti u bazenu, a i ponovo zagrijati u sauni', napisala je pjevačica Žanamari Lalić ispod atraktivne fotografije u kupaćem kostimu koja je oduševila mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama. 

Zanosna Makaranka odlučila je predahnuti od posla i majčinskih obveza pa je baterije napunila relaksirajući se na bazenu. 

Istesana figura, ali i bujne obline bile su pritom u prvom planu, a muški dio obožavatelja bio je posebno nadahnut u komentarima. 

  • +4
Žanamari Perčić na Zrću Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Voliš dizat...adrenalin..na svakoj slici', 'Imaš bomba tijelo', 'Nešto spektakularno', 'Uvijek zgodna i nikad vulgarna', samo su neki od komplimenata ispod fotografije. 

Osim Žanamari, i naša poznata violončelistica Ana Rucner odlučila je golišavom fotkom podignuti temperature.  Ona naime trenutačno odmara u Švicarskoj, gdje je okružena snijegom ipak uskočila u - bikini. 

  • +10
Ana Rucner Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL