u elegantnim kreacijama

Poznate dame na modnoj pisti: Sve su oči bile uprte u Sabinu Glasovac, Miu Begović i Anu Sasso

31.10.2022 u 11:12

Bionic
Reading

Sve tri kad se pojave na društvenim događanjima, plijene pozornost svojim modnim izborima. I dok saborsku zastupnicu SDP-a i glumačku divu nemamo priliku viđati u ovakvim prilikama, nekadašnja Miss bivše države i 'Pipi djevojka' nakratko se vratila staroj ljubavi

U hotelu Sheraton proteklog vikenda održano je šesto izdanje humanitarne revije 'City Modus', u čast ženama oboljelim od raka. Moglo se vidjeti zanimljive kombinacije domaćih modnih dizajnera, a prihod od revije namijenjen je udruzi Pink Life, za pomoć ženama oboljima od raka dojke.

Ovog puta u za njih pomalo neočekivanoj ulozi, na modnoj pisti su se našle političarka Sabina Glasovac i Mia Begović (koja je doduše već sudjelovala na sličnim događajima). Suvereno i poput pravih manekenki odradile su svoje i oduševili prisutne.

Ana Sasso koju nemamo priliku često vidjeti u javnosti, zablistala je u elegantnoj crvenoj haljini s čipkastim detaljima i golim ramenima. Mnogi su se složili kako u dobi od 59 godina, Splićanka izgleda jednako dobro kao i za vrijeme snimanja slavne reklame za 'Pipi'. Podsjetimo, Ana živi u Samoboru, a sve je iznenadila kada je prošle godine otkrila da se u tajnosti udala za uspješnog kirurga Hrvoja Tomasovića. Besprijekornu liniju održava napornim treninzima.

  • +2
Ana Sasso Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic