ANDREA ŠUŠNJARA

Poznata Splićanka otputovala izvan Hrvatske i uživa u snježnim radostima

12.12.2019 u 17:14

Bionic
Reading

I dok mnogi iščekuju snijeg i vesele se skijanju, pjevačica grupe Magazin uputila se izvan Hrvatske i naveliko gušta u u bijeloj bajci. Andrea Šušnjara fotografijama i video snimkama je pokazala koliko voli snijeg i kako se zabavlja u Parku prirode Blidinje koji se nalazi u Bosni i Hercegovini

U veselom društvu simpatična pjevačica bacala se po snijegu, skakala, spuštala niz tobogan, 'klackala' i uživala na svježem zraku, opuštajući se nakratko od svojig brojnih glazbenih obaveza. Fanovi su joj poručili da bi i oni s njom rado bili s njom.

Prošlog mjeseca boravila je u Istanbulu gdje je već boravila tijekom ove godine.

View this post on Instagram

#travelmoments #istanbul #tb #sundaymood 💚

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official) on

Kad nije na bini i posvećena glazbi, Andrea se u slobodno vrijeme obožava družiti s prijateljima, izlaziti i šetati sa svojim psom.

'Moj Coco je moja velika ljubav, spavamo skupa i volim ga više od ičega. Ne volim robovati obvezama, kod mene je sve opušteno, baš sam onako prava Dalmatinka. Volim putovati, sve je to lijepo, ali se uvijek volim vratiti doma. Pokušala sam živjeti u Zagrebu, jer sam tamo često zbog posla, ali nema meni do mora, sunca i Splita', izjavila je ranije za Dalmatinski portal.

View this post on Instagram

💋❤

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official) on