SRETNA I ZALJUBLJENA

Poznata domaća glumica s novom ljubavi uživa na egzotičnom odmoru

31.01.2020 u 19:12

Bionic
Reading

S inozemnim putovanjem u toplim, sunčanim krajevima ove zime može se pohvaliti i Tihana Lazović. Jedna od najboljih glumica mlađe generacije ondje gušta s 22 godine starijim srpskim glumcem Branislavom Trifunovićem, kojega je upoznala u Beogradu gdje je posljednjih mjeseci snimala seriju 'Tajkun'

Tihana Lazović trenutačno slovi za najveću žensku glumačku nadu hrvatske kinematografije, što je potvrdila osvojivši Zlatnu arenu za najbolju debitanticu za ulogu u filmu 'Šuti' Lukasa Nole, ali i brojne druge nagrade za svoja umjetnička ostvarenja. No, osim na poslovnom, 29-godišnjakinja je sretna i na privatnom planu. Nedavno je potvrdila kako je u vezi sa srpskim glumcem Branislavom Trifunovićem, bratu Sergeja Trifunovića, a par trenutno gušta u egzotičnom odmoru na Šri Lanki.

View this post on Instagram

#sunburned

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Oboje su na Instagramu pokazali fotografije nastale na istoj lokaciji, plaže u mjestu Hikkaduwa i tako otkrili destinaciju na kojoj pune baterije za nove poslovne izazove. Naša glumica se pohvalila šetnjom po plaži u jednodijelnom badiću, s prozračnom, šarenom košuljom, kako se 'plićaku' igra s vodenom kornjačom. Kupajući se u bazenu pokazala je kako je izgorjela na suncu.

View this post on Instagram

#hikkaduwabeach #srilanka

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Podsjetimo, Tihana je šest godina bila u vezi s redateljem Ivanom Sikavicom. O toj vezi nije htjela previše pričati. 'On je moj najveći kritičar i najveća podrška i moje zdravlje. Zasad ne planiramo zajednički projekt, radi mira u kući', ispričala je ranije za tportal.

Ljubav s Branislavom Trifunovićem rođena je u Beogradu, gdje je glumica snimala seriju 'Tajkun'. Već tada je na upit tamošnjih novinara, priznala kako je za taj grad veže nešto više od posla. S novim dragim već je boravila u rodnom Zadru, bili su na putovanju u Italiju, a skupa su i dočekali Novu godinu.

View this post on Instagram

#serbiancroatianborder

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on