umjesto cibone Arena

Poznat je novi termin zagrebačkog koncerta, a Bare poručuje: 'Volim nastupati pred 'jačom' publikom'

04.10.2023 u 14:22

Bionic
Reading

Nedavno je odgođen koncert kultnog benda u Košarkaškom centru Dražen Petrović i to zbog sigurnosnih i tehničkih razloga. No mnogi obožavatelji doći će na svoje i to baš u najvećoj sportskoj dvorani u Hrvatskoj gdje će Goran Bare i Majke 22. prosinca nastupiti u sklopu turneje

'Volim inače nastupati pred malo 'jačom' publikom. Jer kada ideš u neki manji grad onda je uvijek pitanje hoće li ljudi doći, koliko uopće ima ljudi, postoji li interes. A ovdje u Zagrebu znaš da imaš svoju publiku kao u Splitu', rekao je Goran Bare za TOP RADIO.

Zadovoljan je dosadašnjom turnejom po hrvatskim gradovima. 'Nisam uopće očekivao da ćemo baš u svakom gradu imati punu dvoranu, da će svi pjevati, da će svi skakati. Izvrsno je! Oduševljen sam!', rekla je ikona hrvatskog rocka.

sinoć

Ovo može samo Bare: Pogledajte kako je rock legenda zapalila splitske Gripe

Pogledaj galeriju

Majke obožavaju svirati uživo, a ta osebujna sinergija koju godinama održavaju sa svojom publikom, a posebno zagrebačkom predstavlja njihovu moć. Inače, karte ulaznice za koncert u Košarkaškom centru Dražen Petrović vrijede za Arenu Zagreb, a cijena karata za Arenu Zagreb ostaje ista kao što je bila za KC Dražen Petrović.

  • +3
Goran Bare Izvor: Cropix / Autor: Vanesa Pandzic