SVI SU JE 'GUGLALI'

Potvrđeno je: Ove godine najtraženija osoba bila je Meghan Markle

13.12.2018 u 11:27

Bionic
Reading

Može se reći da je ovo doista bila godina vojvotkinje od Sussexa, a sada je to i dodatno potvrdio Google. Upravo ime Meghan Markle najviše se puta ukucavalo u popularnu tražilicu

Ovo je definitivno bila godina Meghan Markle - preselila je iz rodne Amerike u Veliku Britaniju, udala se za princa, postala dijelom kraljevske obitelji i kao vrhunac, sa svijetom podijelila najsretniju vijest - onu da je trudna. Svaki njezin korak pomno se promatrao, gotovo kroz povećalo, a sve o njoj zanimalo je milijune diljem svijeta.

Upravo zahvaljujući njihovom interesu, Meghan Markle je, prema Googleu, ove godine najtraženija osoba u njihovoj tražilici je upravo ona.

Lista izgleda ovako:

1. Meghan Markle

2. Demi Lovato

3. Sylvester Stallone

4. Logan Paul

5. Khloé Kardashian

6. Jair Bolsonaro

7. Brett Kavanaugh

8. Hailey Baldwin

9. Stormy Daniels

10. Cardi B

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Visoko četvrto mjesto na tražilici zauzele su vijesti o kraljevskom vjenčanju, a odmah iza Meghan među najtraženijim osobama našla se Demi Lovato, dok su, primjerice, Khloé Kardashian na petom mjestu, Hailey Baldwin na osmom, a Cardi B na desetom mjestu.

Sve o vjenčanjima, osobito onima slavnih, itekako je zanimljivo većini svjetske populacije, a lista najtraženijih na Googleu izgleda ovako:

1. Kraljevsko vjenčanje

2. Priyanka Chopra i Nick Jonas

3. Princeza Eugenie i Jack Brooskbank

4. Kat Von D i Rafael Reyes

5. Deepika Padukone i Ranveer Singh

6. Joe Scarborough i Mika

7. Kit Harrington i Rose Leslie

8. Jordan Spieth i Annie Verret

9. Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard

10. Kane Brown i Katelyn Jae

Što se Hrvatske tiče, na Googleu se najviše tražilo Svjetsko prvenstvo u nogometu, održano tijekom lipnja i srpnja u Rusiji, hrvatski reprezentativci i izbornik Zlatko Dalić. Ipak, na vrhu popisa najčešće pretraživanih osoba nije nogometaš, već legendarni pjevač Oliver Dragojević, koji je preminuo ove godine. Jedina osoba na tom popisu koja nije iz Hrvatske je Meghan Markle.