NE OPRAŠTAJU MU LAKO

Potpun fijasko Justina Timberlakea: Je li ovo najgori nastup u povijesti Super Bowla

05.02.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Ovo je trebao biti vjerojatno njegov nastup karijere jer imati čast pjevati u finalu Super Bowla ne može baš svatko. Justinu Timberlakeu to je uspjelo čak dva puta - i dok je prvi ostao u sjeni bradavice Janet Jackson, odluka pop pjevača da u ovom nastupu oda počast preminuloj pjevačkoj legendi mogla bi ga itekako koštati

Točno je 14 godina prošlo od njegovog posljednjeg nastupa u finalu Super Bowla, kada je pjevao s Janet Jackson. Taj nastup obilježila je bradavica slavne pjevačice, a cijeli događaj prozvan je nipplegateom, baš poput najvećih političkih afera, o kojima se govori i danas.

  • +19
Justin Timberlake, Super Bowl 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Justin Timberlake ponovno je dobio čast da upravo on nastupi u pauzi i ovoga puta popravi 14 godina staru 'lošu reputaciju', no čini se da je ponovno doživio fijasko. Iako ga slavne osobe putem društvenih mreža hvale, skidaju mu kapu i dižu u nebesa, obožavatelji, ili barem oni koji su to bili, zbog ovog su ga nastupa uzeli na zub.

Što se dogodilo? Trebao je to biti sasvim uobičajen nastup u finalu najgledanijeg i najiščekivanijeg sportskog okršaja u Americi, svega 72 sati otkako je na tržište stigao njegov posljednji album 'Man of the Woods'. Red njegovih najvećih hitova, potom pjesme s novog albuma, dobra koreografija i spektakularna laserska rasvjeta.

No onda je odlučio dodati još jedan detalj, koji se nije svidio većini. U jednom trenutku na predimenzioniranom platnu pojavila se projekcija preminule pjevačke legende Princea te se, dok je Timberlake svirao na velikom bijelom klaviru i pjevao njegovu pjesmu 'I Would Die 4 U', iza njega prikazivao i Princeov nastup.

Justin Timberlake, Super Bowl 2018. Autor: Youtube

Trebao je to biti njegov hommage slavnom umjetniku, koji je rođen u Minneapolisu, gradu u kojem se Super Bowl održavao, no čini se da je pogriješio. Društvene mreže momentalno su se užarile, a Princeovi obožavatelji izvrijeđali su Timberlakea govoreći mu kako je pokojni pjevač još 1998. godine u intervjuu rekao da prezire korištenje holograma.

Iako to zapravo nije bio hologram, već projekcija, njegov nastup naišao je na osude, a mnogi su uvjereni kako Timberlake više neće dobiti priliku za 'popravak'.  

Bilo kako bilo, i ovogodišnji Super Bowl, koji su obožavatelji američkog nogometa čekali s nestrpljenjem cijelu godinu, bio je, kao i obično, spektakularan. Mnoštvo poznatih i slavnih, koji su zdušno navijali za svoj tim, imalo je večer za pamćenje, a outfiti pojedinih celebrityja zasigurno će ostati upamćeni.

U tome prednjače muškarci u bundama, koji su ove godine, očito, bili hit za Super Bowl, a nisu ih propustili odjenuti ni reper Sean Combs, nekada poznat kao Puff Daddy, kao ni boksački promotor Floyd Mayweather Jr., iako temperature nisu bile baš toliko niske. 

  • +3
Super Bowl: Eaglesi osvojili naslov prvaka Izvor: Profimedia / Autor: N.N.