PREMINUO U 61. GODINI

Posljednja želja: Poznat je datum ispraćaja Massima Savića

28.12.2022 u 09:55

Bionic
Reading

Hrvatska i regija tuguju za mnogima omiljenim pjevačem za kojeg su tek rijetki znali da se bori sa zloćudnom bolešću. Prije samo mjesec dana je napunio zagrebačku Arenu kada je pjevao s drenom u plućima. Komemoracija za Massima bit će u petak, 30. prosinca, u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a posljednji ispraćaj biti će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar

'U predvorju HNK bit će izložena i Knjiga sjećanja u koju će se moći upisati svi koji to budu željeli. U Knjigu sjećanja bit će priložene i oproštajne poruke koje Massimova publika ostavlja kod dvorane Lisinski te na njegovim društvenim mrežama. Kod dvorane Lisinski publika se može oprostiti još do 31. prosinca', stoji u objavi na društvenim mrežama.

Također se navodi i da se obitelj i najbliži suradnici zahvaljuju svima na riječima utjehe. Mnoge je začudila vijest što će glazbenikovo posljednje počivalište biti u Zadru.

No, malo je poznato da Massimov otac Sergio vuče korijene iz zadarskog zaleđa, točnije iz mjesta Banjevci (općina Stankovci). Uz to, glazbenikova supruga Eni je rodom iz Zadra u kojem su provodili brojna ljeta, a Massimo je isticao da mu je san zlatne godine proživjeti u Zadru.

  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX