BAJKOVITO IZDANJE

Poput ledene kraljice: Prepoznajete li našu voditeljicu sa slike?

30.08.2017 u 21:59

Bionic
Reading

Belma Džomba prisjetila se jednog od svojih bajkovitih snimanja te nije odoljela podijeliti fotografiju sa svojim fanovima na Instagramu

Voditeljica Belma Džomba nije odoljela a da ne objavi fotografiju sa snimanja na kojem se našla u ulozi ledene kraljice. Lijepa Belma koja je svog supruga, rukometaša Mirzu Džombu, između ostalog osvojila prekrasnim plavim očima i platinastom kosom, na fotografiji koju je podijelila sa svojim fanovima na Instagramu neodoljivo podsjeća na bajkovito stvorenje.

Riječ je o editorijalu koji je Belma snimila ranije, no lijepo je prisjetiti se starih uspomena, pogotovo ovako lijepih. Od kada je postala majka dviju djevojčica Une i Ade te se posvetila obiteljskom životu, lijepu voditeljicu sve rjeđe viđamo u javnosti.

Jos jedan #throwback 📸 by Romano Decker & Dejan Kutić, make up by @simonaantonovic .. #myworld 💖

A post shared by Belma Dzomba (@dzombabelma) on

Posljednji Belmin televizijski angažman bio je kratkoga vijeka. Belma je zajedno s kolegom Davorom Jurkotićem vodila emisiju 'Da pukneš!' na RTL-u, nakon čega se vratili svojoj obiteljskoj rutini. Sa svojim kćerkicama voditeljica se nedavno slikala i za časopis 'Mama & Beba', no iako je uloga majke najdraža uloga svakoj majci, voljeli bismo ipak Belmu češće gledati u ovakvim izdanjima.