NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA PRIČA

Političar se kao tinejdžer ludo zaljubio u 24 godine stariju učiteljicu

01.03.2017 u 07:01

Bionic
Reading

Na predstojećim predsjedničkim izborima u Francuskoj kao kandidat će se pojaviti i neovisni kandidat Emmanuel Macron, 39-godišnji političar koji se politikom počeo baviti 2007. On je čest gost na naslovnicama tabloida ponajviše zbog svog privatnog života. Osim što je u braku sa svojom bivšom nastavnicom, koja je 24 godine starija od njega, sve su glasnija šuškanja kako je on zapravo homoseksualac pa da je brak samo zapravo varka

Hoće li se u Elizejsku palaču,nakon predstojećih francuskih predsjedničkih izbora useliti neovisni kandidat Emmanuel Macron, još se ne zna. Iako mu daju velike šanse za pobjedu, ono što je medijima zanimljivije njegov je privatni život koji tamošnji novinari svakodnevno seciraju. Kada se pojavila informacija da mu je njegova današnja supruga Brigitte Trogneux bila nastavnica u privatnoj katoličkoj srednjoj školi, javnost je ostala u čudu.

Naime, Brigitte Trogneux 24 godine starija je od 39-godišnjeg Emmanuela Macrona, što bi značilo da je on imao 15 godina kad su se upoznali.

Hier au #Space2016 avec certains des 100 000 visiteurs du forum. #Rennes #EnMarche #agriculture

Objavu dijeli Emmanuel Macron (@emmanuelmacron)

Macron je favorit predstojećih izbora

Njihova veza postala je službena njegovom punoljetnošću, a sve o tajnoj ljubavi koja je na kraju postala javna napisao je u knjizi 'Revolution' koju je objavio u studenom prošle godine. Plavokosa Brigitte bila je u braku, u kojem je rođeno troje djece, a simpatije između učiteljice i učenika rodile su se kada su zajedno radili na školskoj predstavi. Puno godina kasnije, Brigitte Trogneux priznala je kako ju je privukla njegova inteligencija i to što nije bio poput drugih. Kada su Macronovi roditelji doznali za zabranjenu ljubav, navodno su ga natjerali da školu završi u Parizu, no ljubav je bila jača - Brigitte se razvela i počela živjeti s njim čim je napunio 18 godina.

Zbog svog braka s 24 godine starijom partnericom, čest je gost na naslovnicama tabloida

U vrijeme kada je on počinjao političku karijeru, 2007. svoju su vezu i ozakonili. Upravo su ta veza i brak bili više nego dovoljni da postanu glavna tema svih francuskih tabloida, a posljednji trač koji se proširio onaj je da je on zapravo homoseksualac te da je u vezi s radijskim urednikom Mathieuom Galletom. Trač se pojavio jer je Macrona navodno u njegovoj kandidaturi podržao i gej lobi, čija mu podrška zasigurno ne može biti naodmet.

Ako pobijedi, to će biti samo još jedan od francuskih predsjednika u nizu koji u svom životopisu ima zapisan neki skandal.

Il nous reste 78 jours pour faire triompher l’espérance ! #LaFranceEnMarche

Objavu dijeli Emmanuel Macron (@emmanuelmacron)

Ako pobijedi, Macron će se sa suprugom useliti u Elizejsku palaču