INCIDENT U HOTELU

Policija potvrdila da je glumac Woody Harrelson udario čovjeka u samoobrani

09.10.2021 u 12:39

Bionic
Reading

Ova svađa nije bila dio scenarija: Woody Harrelson udario je čovjeka koji je nasrnuo na njega u baru na krovu hotela Watergate u srijedu navečer u Washingtonu DC, objavila je američka policija

Zvijezda (60) serije 'Pravi detektiv' nije ozlijeđena tijekom incidenta, izvijestio je Washington Post. Policajci su rekli da je nepoznati muškarac fotografirao Woodyja Harrelsona i jednu od njegovih kćeri. Harrelson je zamolio muškarca da prestane slikati.

Policija je rekla da je muškarac bio agresivan i da je pokušao zgrabiti Harrelsona za vrat. Nije u tome uspio kad ga je, prema riječima svjedoka, Harrelson udario u lice.

  • +5
Woody Harrelson Izvor: Profimedia / Autor: Dan Herrick / Zuma Press / Profimedia

Muškarac se vratio u svoju sobu nakon što je izgubio u borbi, rekla je policija. Još uvijek nije optužen za zločin, a ne očekuje se da će Harrelson biti optužen.

Harrelson u DC-ju radi na nadolazećoj miniseriji 'The White House Plumbers' koja se bavi skandalom Watergate. Harrelson igra E. Howarda Hunta, čovjeka koji je organizirao provalu u isti hotel u kojem se Harrelson potukao u srijedu navečer.