TREĆE DIJETE U TRI GODINE

Pojačanje u obitelji Robina Thickea i April Love Geary: Stigao je Luca Patrick

12.12.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Pjevač Robin Thicke, koji se proslavio s pjesmom 'Blurred Lines', sa zaručnicom April Love Geary je dobio sina, što je treće zajedničko dijete slavnog para u posljednje tri godine

'Moj Luca Patrick, tako si savršen. Mama i tata te jako vole', napisala je manekenka na svom instagramu i podijelila fotografiju iz rodilišta na kojoj drži novorođenče.

Luca Patrick je paru prvi zajednički sin, a pjevač iz braka s Paulom Patton ima još desetogodišnjeg Juliana Fuega. Thicke i Geary zajedno već imaju Miu Love, rođenu 2018. godine, i Lolu Alain, rođenu 2019. godine.

Geary je vijest o trudnoći objavila u listopadu fotografijom s plaže na kojoj pokazuje svoj trudnički trbuščić.

'Žao nam je što se ne možemo družiti, pandemija je, a i ja sam trudna... opet. Volimo dosljednost', duhovito je svoju treću trudnoću objavila Geary.

Thicke (43) i Geary su se zaručili na Badnjak 2018. godine, dva mjeseca prije nego što se rodila Lola, a izlaziti su počeli nakon njegove razlaza s bivšom suprugom Patton.

Par je godišnjicu svoje veze proslavio u rujnu, a Geary je posljednjih šest zajedničkih godina zabilježila foto i video montažom koju je objavila na Instagramu.

'O moj Bože, dvije bebe, jedna spaljena kuća i jedno slijepo crijevo manje između nas. Toliko te volim i ne mgu zamisliti život bez tebe. Ti si najbolji otac, partner, kuhar, ljubavnik! Znam da sam rijetko kad romantična ili ozbiljna, ali ti si uistinu moja druga polovica i voliš me više od bilo koga prije', napisala je povodom godišnjice Geary.

  • +12
Robin Thicke i April Love Geary Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia