PREMIJERA

Pogledajte Massimov videospot za jesenski singl 'Ne ostavljaj me tu'

03.09.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Četvrti službeni singl s Massimova albuma 'Sada' dobio je i svoj videospot! Pjesma 'Ne ostavljaj me tu' početkom tjedna krenula je u osvajanje radijskog etera, a danas je izašao i prateći video u režiji Hrvoja Banića. Pjesma koju potpisuje Predrag Martinjak Massimu je 'legla na prvu' pa ne čudi što je baš nju izabrao za jesenski singl i najavu koncertnog spektakla na zagrebačkoj Šalati

'Ova pjesma, ako ju pozorno slušate, može imati dvojako značenje. Može se tumačiti tipično ljubavno, kao pjesma o jednoj nesretnoj ljubavi. A s druge strane, može biti i svojevrsna kritika današnjeg vremena, situacije koja nas je zadesila, u današnje vrijeme odlazaka, posebice mladih, koji smatraju da ovdje više ne pripadaju', kaže Massimo.

Album 'Sada' izašao je 35 godina od objave prvog izdanja 'Sjaj u tami', a naziv odlično simbolizira vrhunac karijere omiljenog glazbenika, stoji u priopćenju. S albuma su dosad predstavljeni singlovi '1000 ljudi' i 'Neka ti plove brodovi', kao i još jedan uspješan Massimov duet, ovaj put s grupom Vatra u pjesmi 'Nama se nikud ne žuri' autora Ivana Dečaka, te pjesma 'Lice varalice'.

Izvor: Društvene mreže

Massimo ovih dana radi na promociji krunskog koncerta koji će se održati 14. rujna na zagrebačkoj Šalati. Naime, ovo ljeto održao je preko 20 koncerata u čitavoj regiji te rasprodao dva uzastopna nastupa na šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila, na pulskom Kaštelu i opatijskoj Ljetnoj pozornici. Na Šalati će mu se pridružiti gosti iznenađenja, a na repertoaru će se pronaći provjereni hitovi, kao i pjesme s novog albuma.