NAJDRAŽI POKLON

Pogledajte kakvo su iznenađenje Ljupki Gojić priredile njezine kćerkice

05.10.2017 u 18:29

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić je prije nekoliko dana rodila treću kćerkicu kojoj su bivša manekenka i naš poznati nogometaš Mihael Mikić nadjenuli ime Mari Dana. Brojni poznati čestitali su poznatoj Hrvatici uz cvijeće i poklone, no najdraže iznenađenje priredile su joj njezine kćeri Mila i Jana

Nakon što je 30. rujna rodila kćerkicu Mari Danu, Ljupki Gojić Mikić ne prestaju pristizati čestitke, pokloni i lijepe želje. 35-godišnja bivša manekenka i vlasnica uspješnog modnog brenda, koja se nedavno sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem, preselila iz Japana u rodni Zagreb, rodila je zdravu djevojčicu koju je jedva dočekala pokazati svijetu.

Ponosna mama podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu prvu fotografiju malene Mari Dane koja je bezbrižno spavala na maminim prsima, a nedugo nakon toga objavila je i video na Insta Storyju koji je ovjekovječio prvi susret triju sestrica.

#jucer MD 💜

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Sedmogodišnja Jana Sienna i petogodišnja Mila Amelie nisu krile oduševljenje zbog činjenice da su dobile sestru, a mamu su u bolnici iznenadile poklonom kojim se lijepa dizajnerica pohvalila na društvenim mrežama.

Djevojčice su uz buketiće cvijeća mamu obradovale šarenim crtežima koji prikazuju njihovu proširenu obitelj. Obzirom na to da su djevojčice odrasle u Japanu gdje su paralelno učile hrvatski, japanski i engleski, starija Jana potrudila se čestitku ukrasiti na sva tri jezika, koje obje djevojčice tečno pričaju.

#umjetnice 😜😂💜💐👭👨🏻👩🏻👶🏻

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

'#umjetnice' - napisala je ponosna mama uz fotografiju koja je raznježila brojne Ljupkine prijatelje i obožavatelje, a sigurni smo kako je baš taj poklon bivšoj manekenki izmamio najveći osmijeh na lice.

Ljupka Gojić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram