POsve DRUkČIJA

Pogledajte kako danas izgleda jedna od najljepših zvijezda turskih sapunica

24.08.2017 u 06:44

Bionic
Reading

Bergüzar Korel proslavila se svojom suptilnom ljepotom dok je tumačila lik Šeherezade u sapunici '1001 noć', no više ne izgleda onako kako je se sjećamo i danas biste je možda teško prepoznali da je sretnete na ulici

Jedna od najljepših turskih glumica godinama s malih ekrana plijeni atraktivnošću i ljepotom, no Bergüzar Korel očito nema problema s pokazivanjem svog opuštenog izdanja u javnosti, kada više nalikuje na djevojku iz susjedstva i studenticu, nego na veliku glumačku zvijezdu.

#berguzarkorel #new #enmagazinn

A post shared by EnMagazin (@ennmagazinn) on

Bergüzar Korel i njezin suprug Halit Ergenç u našoj regiji osvojili su publiku ljubavnom pričom svojih likova Šeherezade i Onura u sapunici '1001 noć'. Halit je nakon toga dobio angažman u seriji 'Sulejman Veličanstveni'.

Navodno je ona bila toliko ljubomorna da je, kada su njezin suprug i Meryem Uzerli snimali intimne scene u haremu, 2011. godine morala ići na psihoterapiju. Znala je da odglumljena ljubavna kemija može prerasti u pravu, jer se to dogodilo njoj i Halitu - on se naime zbog Bergüzar rastao od glumice Gizem Soysaldi.

  • +2
Bergüzar Korel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Omiljeni turski par već je deset godina povezan, a nedavno su opet snimali zajedno i to 'Ranjenu ljubav', seriju koja se prikazivala na RTL-u. Zanimljivo je da je Halit Ergenç zbog te serije morao smršavjeti deset kilograma, a svoj potpis na ugovor navodno je stavio tek kad su producenti pristali dati ulogu njegovoj supruzi.

Njihov odnos bio je prožet usponima i padovima, no oni su i dalje zaljubljeni kao prvog dana. To potvrđuju i fotografije koje glumica nerijetko objavljuje na svom profilu na Instagramu.