SULEJMAN NA MUKAMA

Definitivno se raspada brak Halita Ergenca i Bergüzar Korel?

14.12.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Turska superzvijezda Halit Ergenc i njegova supruga, popularna glumica Bergüzar Korel, opet su imali krizu u braku zbog njegovog flerta

Nova ljepotica harema

Nakon što je nedavno objavljena informacija da je njihov brak u krizi zbog Halitovog flerta s kolegicom Canse Dere, popularni par se nije oglašavao, izuzev kratke izjave Bergüzar, koja je medijima priopćila da je 'takve priče uveseljavaju'.

Iako neki mediji objavljuju kako je Halitu Bergüzar sve oprostila te da su daleko od razvoda, šuška se da Berguzar puna kapa nesigurnosti te da je samo pitanje vremena kad će se najpopularniji par Turske razvesti.

Tome idu u prilog i ispadi na setu koje Berguzar često priređuje.

Nakon što je njen suprug postao glavna zvijezda 'Sulejmana Veličanstvenog', Bergüzar ima problema s tim što se na snimanju svakodnevno ljubi s glumicom Meryem Uzerli, a prije nekoliko mjeseci su se turski mediji raspisali da će se zbog ljubomore i rastati.

Navodno je nedavno Bergüzar prekinula snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni' jer nije mogla podnijeti strasne poljupce koje je njen muž razmjenjivao s glumicom Meryem Uzerli.

'Upala je na set i povukla Meryem za rame, uhvativši je pritom i za kosu. Počela je psovati i čupati je. Uzerli je vrištala, a Halit je urlao na svoju ženu, pokušavajući ih razdvojiti. Navodno poznati turski glumac ne želi više tolerirati ljubomorne ispade supruge. U studiju je nastao kaos, snimanje je prekinuto, a samo zbog Halita redatelj nije naglavačke izbacio Bergüzar', rekao je za Haberler izvor koji se našao na licu mjesta.

Supruga glumca je plakala dok ju je on držao za ramena i bijesno joj se unosio u lice. S druge strane, Meryem je bila u šoku i nije progovarala. Tako je Korel po treći put prekinula snimanje.

To je potvrdila i sama Meryem: 'Njegova je supruga ljubomorna i bilo je neugodnih situacija na setu.'

Čini se da njihova bajka poprima oblike nekog trilera, jer Korel ne može podnijeti svog supruga u naručju druge, a čini se da je i Halitu prekipjelo.