UZ NJEGA SU

Pobjeda Johnnyja Deppa njih je razveselila: Evo koje su slavne osobe čestitale glumcu nakon suđenja

02.06.2022 u 15:28

Bionic
Reading

Nije tajna da se holivudska krema tjednima komešala i birala strane u suđenju stoljeća, onog između glumca Johnnyja Deppa i glumice Amber Heard. Neki su glazbenici, manekenke i kolege iz svijeta glumce otvoreno posljednjih dana davali podršku Deppu pa ne čudi da ih je njegova pobjeda jako razveselila

Pisali smo da su brojne kolegice, manekenke, glazbenici, bivše djevojke i supruga, producenti stali na stranu Johnnyja Deppa tijekom sudskog procesa protiv Amber Heard. Sada kada je ta trakavica završila, čestitke Deppu stižu sa svih strana.

Oduševljenje pobjedom svog dugogodišnjeg prijatelja nije krila slavna manekenka Naomi Campbell koja mu je među prvima čestitala i emotikonom crvenog srca jasno dala do znanja što misli o svemu. Brzo nakon nje svoj su stav javno izrekli glazbenik Ryan Adams i glumica Ashley Benson.

Amber Heard i Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

Izjavu koju je objavio na društvenim mrežama sam Depp, 'lajkom' su označile i holivudske face koje su igrom slučaja igrale uz bok Amber Heard u filmu 'Aquaman'.

Lakeith Stanfield, Zoe Saldana, Emma Roberts, Gemma Chan, Bella Hadid, Taika Waititi, Jennifer Aniston, Henry Golding, Joey King, Riley Keough i Jason Momoa samo su neki na podužoj listi kojima se presuda u korist zvijezde 'Pirata s Kariba' svidjela.

Sharon Osbourne, koja je već nekoliko puta tijekom sudskog procesa jasno dala do znanja da je na Johnnyjevoj strani, nakon pobjede mu je uputila emotivnu poruku. Rekla je da ga je Heard pokušala uništiti te da je Depp draga i nježna duša.