NIJE KRILA TUGU

Pljušte komentari na reakciju Angele Bassett jer nije krila razočaranje kad je Oscar dobila Jamie Lee Curtis

13.03.2023 u 08:30

Bionic
Reading

Reakcija glumice Angele Bassett na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Oscar izazvala je podijeljene komentare

Proslavljena glumica bila je nominirana za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Black Panther: Wakanda Forever', no slavila je Jamie Lee Curtis (64) za ulogu u hvaljenom filmu 'Sve u isto vrijeme'.

Društvene mreže bruje od komentara zbog njezine reakcije nakon što nije odnijela prestižnu nagradu jer je bila vidno tužna i nije ni zapljeskala kad je Jamie Lee Curtis trijumfirala na 95. dodjeli nagrada Američke akademije filmskih znanosti i umjetnosti.

  • +44
Crveni tepih na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA

Bassett, koja je 1993. godine bila nominirana i za ulogu Tine Turner u filmu 'Što ljubav ima s tim', nije krila razočaranje, što nije promaknulo brojnim korisnicima Twittera.

Neki su komentirali da se glumica nije ponijela nimalo kolegijalno i sportski dok su drugi pak zaključili da je i ona samo osoba od krvi i mesa te je priželjkivala prestižan zlatni kipić.

'Angela Bassett nije ni reagirala kada su pročitali ime Jamie Lee Curtis' i 'Pa što joj je? Možda je to bilo razočaranje, a možda šok. Bilo kako bilo, Angela nije bila raspoložena zapljeskati Jamie Lee Curtis', pljuštali su komentari na sve strane.

Mnogi su uočili da su druge kandidatkinje nominirane u istoj kategoriji, Stephanie Hsu ('Sve u isto vrijeme'), Kerry Condon ('Duhovi otoka') i Hong Chau ('Kit'), odmah zapljeskale nagrađenoj Jamie Lee Curtis.

Bilo je i onih koji su je podržali. 'Ova je žena u svojim filmovima dala toliko puno, a Oscari su je ponovno pokrali' i 'Angela Bassett zaslužuje Oscar i svi to znaju', glasili su neki od komentara na račun lijepe glumice.