ANA BEGIĆ

Plesom sam zaradila 700 kuna i potrošila ih na šanku

15.11.2012 u 12:43

Bionic
Reading

Ana Begić prije dva tjedna nataknula je plesne cipelice i još ih ne ispušta iz ruku, pardon, nogu, no njezino druženje s plesnim podijima traje i dulje, piše Gloria

Osnovne korake klasičnih i latino plesova učili smo na Akademiji dramske umjetnosti, ali sam dosta toga u međuvremenu zaboravila. No obožavam plesati i često to radim doma pred ogledalom, i to uz pjesme Robbieja Williamsa i Beyonce. Prije deset godina, u tadašnjem klubu Brazil, čak sam izvojevala pobjedu u plesnom maratonu – izdržala sam na podiju četiri sata i osvojila nagradu od 700 kuna u piću. Potrošila sam je iste večeri s društvom na šanku', iznijela je Ana Begić svoju plesnu prošlost za Gloriju.

Otkako je u 'Plesu sa zvijezdama', Ana pleše cijele dane, ali pod stručnim vodstvom Hrvoja Kraševca. 'Vježbamo četiri do šest sati dnevno, sedam dana u tjednu. U pravilu, dva do tri sata ujutro i isto toliko navečer. S Hrvojem se sjajno slažem jer je strog, a meni strogoća odgovara, jer maksimum dajem tek kad me se dobro 'pritisne'. Nas dvoje smo temperamentom dosta slični: eksplozivni smo i glasni, ali se nikad ne svađamo', dodala je Ana.