TOM PARKER

Pjevač britanskog boy benda The Wanted preminuo u 34. godini života

30.03.2022 u 21:07

Bionic
Reading

Nakon što mu je u listopadu 2020. dijagnosticiran jedan od najtežih tumora na mozgu, glioblastom, pjevač benda The Wanted, Tom Parker, izgubio je životnu bitku

Jedan od članova britansko-irskog boy benda The Wanted, 33-godišnji Tom Parker izgubio je životnu bitku. Njegova supruga Kelsey Parker tužnu je vijest objavila na svom Instagram profilu, otkrivši da je pjevač umro zbog tumora na mozgu.

'Teškog srca moramo potvrditi da je Tom mirno preminuo danas, okružen svojom obitelji. Naša su srca slomljena. Tom je bio centar našeg svijeta i ne možemo zamisliti život bez njega, bez njegovog zaraznog osmijeha i nevjerojatne energije. Uistinu smo zahvalni za svu ljubav i podršku koju nam šaljete i molimo vas da se svi ujedinimo kako bismo osigurali da Tomovo svjetlo nastavi sjati za njegovu prekrasnu djecu', napisala je uz crno-bijelu fotografiju svog supruga.

Iza pjevača ostala je supruga Kelsey, ali i njihovo dvoje djece, dvogodišnja Aurelia i jednogodišnji Bodhi. Tomu Parkeru dijagnosticiran je neoperabilni tumor na mozgu, poznat kao glioblastom, u listopadu 2020., a svoje je zdravstveno stanje podijelio sa obožavateljima na Instagramu.

  • +5
Tom Parker Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se podvrgnuo kemoterapiji i zračenju, kao i da je u studenom 2021. objavio da je tumor napokon 'pod kontrolom', to se na kraju nije pokazalo tako.