tajna 22-godišnjeg braka

Pierce Brosnan sasvim iskreno progovorio o ljubavi sa suprugom Keely

14.12.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Slavni 70-godišnji glumac je izjavio da je sa svojom životnom družicom zadržao romantičnu iskru svih ovih godina, i kroz dobra i kroz loša vremena

'Jako se volimo', rekao je Pierce Brosnan za Fox News. 'Vidjeli smo mnoge, mnoge poteškoće kao obitelji, kao i svi mi. Ali gledati kako netko raste i stari s vama je duhovno putovanje. Gledati jedno drugo kako se mijenja... što god to bilo, kosa, struk. To je ljubav u srcu'.

Glumac je pohvalio svoju suprugu Keely Shaye Smith jer mu je uvijek bila 'podrška' dok je gradio uspješnu holivudsku karijeru zbog koje je često snimao daleko od kuće. Također joj je odao priznanje što je majka puna ljubavi za njihova dva sina 26-godišnjeg Dylana i 22-godišnjeg Parisa.

U DOBRU I ZLU

Pierce Brosnan sa suprugom proveo romantični vikend, a sve je počelo u poznatom restoranu

Pogledaj galeriju

'Keely je novinarka, reporterka. Sama po sebi je umjetnica. I kao takva stvorila je obitelj za naše sinove', rekao je. Keely je također bila ključna u poticanju Piercea da iskoristi svoju skrivenu strast prema umjetnosti. Prošlog tjedna, predstavio je svoju prvu samostalnu izložbu kao slikar, pod nazivom 'So Many Dreams', u Art Basel Miamiju.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

U objavi na Instagramu kojom je slavio taj trenutak, odao je počast upravo Keely, koja je bila sukustos izložbe. 'Oduvijek sam bio slikar, umjetnik u srcu. To je baš kao i gluma. Samo se nastavljate pojavljivati i usavršavati sebe rad i poruku koju želite prenijeti svijetu', objasnio je glumac. Prošle godine Keely je za People otkrila što najviše voli kod Piercea. 'Njegovo srce. Ima veliko srce, velikodušno, toplo, dobro srce.'

  • +4
Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia