BIVŠI AGENT 007

Pierce Brosnan proslavio 68. rođendan; fotografija otkrila i koji holivudski glumac nije propustio zabavu

20.05.2021 u 15:10

Bionic
Reading

Kako i priliči slavljeničkom tonu, ni rođendan Piercea Brosnana nije zaobišla i rođendanska torta, koja je u njegovom slučaju bila od šlaga i ukrašena jagodama

'To je uistinu bio sretan rođendan. Hvala dragim prijateljima i obitelji, bližoj i daljoj. I da, ovo je pogled na zgodnu lubanju gospodina Dannyja DeVita', napisao je na svom Instagram profilu Pierce Brosnan, objavivši uz to i fotografiju na kojoj puše svjećice na rođendanskoj torti.

Iako je proslavio 68. rođendan, na torti je bilo tek nekoliko svjećica, a ne točan broj. I doista, u donjem lijevom kutu fotografije naziralo se tjeme s krugom prosijede kose, koje pripada njegovom holivudskom kolegi Dannyju DeVitu.

Nije trebalo dugo da se krenu nizati čestitke njegovih poznatih prijatelja. Javila se tako Goldie Hawn, Rita Wilson, kao i supruga pjevača Stinga, Trudie Styler.

Inače, poznatog irskog glumca i zavodnika život nikada nije mazio. Ubrzo nakon rođenja napustio ga je otac, a potom i majka, koja je otišla raditi u London. Pierce Brosnan živio je s bakom i djedom, spavajući na trošnom metalnom krevetu u pansionu. Oca je upoznao tek 1984. godine, kada je snimao televizijsku seriju 'Remington Steele', te su tada proveli samo jedno popodne zajedno.

  • +10
Keely Shaye Brosnan, Pierce Brosnan Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

1991. godine, od raka jajnika, preminula je njegova prva supruga Cassandra, a težak period ponovio se i 2013. godine, kada je od iste bolesti kao i Cassandra preminula njihova kći Charlotte, koju je ona dobila u bivšem braku baš kao i sina Christophera, a Brosnan ih je posvojio.

Osmijeh na lice ponovno mu je vratila Keely Shaye Smith, koja je u njegov život 'ušetala' tri godine nakon smrti njegove prve supruge i s kojom je dobio dvojicu sinova - Dylana i Parisa. Par se vjenčao 2001. godine.