PREDVODNICA TRENDA

Petra Sanader pokazala kako je izgledao selfie prije 12 godina

24.01.2017 u 10:45

Bionic
Reading

I dok je bivši premijer Ivo Sanader, uoči nastavka suđenja, snimljen kako pjeva Grdovićeve pjesme na jednoj rođendanskoj zabavi, njegova starija kći Petra Sanader u New Yorku je, daleko od obitelji, proslavila svoj 31. rođendan. Na svom Instagram profilu, glumica je objavila fotografiju kojom se prisjetila svojih mlađih dana i, nesvjesno ili ne, otkrila kako je oduvijek bila predvodnica trendova - prije čak 12 godina napravila je selfie koji je sada i pokazala svojim pratiteljima

Ovih je dana proslavila 31. rođendan, a tim povodom se, očito, kćer bivšeg premijera Ive Sanadera, danas glumica koja živi i radi u New Yorku, Petra Sanader prisjetila svojih mlađih dana. Na svom Instagram profilu objavila je svoju fotografiju, popularni selfie, koji je  snimila kao 19-godišnjakinja - držeći klizni mobitel u ruci, sjedeći na podu ispred ogledala.

Prepoznatljive duge, plave kose, koju je 'zauzdala' obručem za kosu, odnosno rajfom, Petra ne gleda u ogledalo, već u zaslon mobitela, koji je u to vrijeme bio izrazito popularan. Žali li što više nema toliko godina ili joj se jednostavno sviđa ta fotografija, ne zna se, no očito je oduvijek bila predvodnica trendova, pa je, ni ne sluteći, snimila svoj selfie prije čak 12 godina.

#throwback to 19yrs old ?? . . . . . . . . . #actress #screenwriter #indiefilmmaker #newyorker #girls

Fotografiju objavljuje Petra Sanader (@petrasanader)

Na svom Instagram profilu, prisjetila se doba kada je imala 19 godina

U New Yorku Petra Sanader živi već osam godina, a od prošle godine redovito na svom Instagram profilu objavljuje svoje fotografije - od seksi fotografija iz kreveta pa sve do onih sa filmskih setova ili šetnji New Yorkom.

Petra je ovih dana proslavila 31. rođendan

U New Yorku, Petra Sanader živi već osam godina I dok Petra uživa u 'Velikoj jabuci', njezin otac Ivo Sanader snimljen je ovog vikenda u jednom zagrebačkom restoranu, na rođendanskoj proslavi Dragana Vukadinovića, oca Vedrana Vukadinovića, koji je u dugogodišnjoj vezi sa Sanaderovom mlađom kćerkom Brunom. Prema pisanju 24sata, Sanader se skroz opustio na klasične dalmatinske pjesme, a zapjevao je i na Grdovićevu 'Dalmatinac sam'. Noćnim izlaskom očito se želio opustiti prije nastavka suđenja koja ga čekaju, a čini se kako se i oporavio od nedavne operacije kojoj je bio podvrgnut.

Out of smart captions ? . . . . . . #tuesday #photooftheday #newyork #haircolor #hairstyles #nomoresnow

Fotografiju objavljuje Petra Sanader (@petrasanader)