KAKAV LUKSUZ

Petomjesečna kći Kylie Jenner već ima nevjerojatnu kolekciju cipela vrijednu preko 140 tisuća kuna

04.07.2018 u 22:18

Bionic
Reading

Najmlađa članica klana Kardashian, 20-godišnja Kylie Jenner u veljači je na svijet donijela kćerkicu Stormi koju je dobila s partnerom Travisom Scottom. Pet mjeseci nakon rođenja, malena već ima vlastitu walk-in garderobu prepunu dizajnerskih krpica vrijednih stotine tisuća kuna

Da obitelj Kardashian uživa u nevjerojatnom luksuzu kojeg prate dizajnerski brendovi, skupocjeni automobili i učestala putovanja diljem svijeta i nije neka tajna. Uostalom svaka od poznatih sestara već je izgradila vrlo uspješne karijere u svijetu showbiza gdje okreću milijune pa takav podatak ni ne čudi.

Međutim ono što je mnoge ipak iznenadilo i ostavilo u šoku je činjenica koliko najmlađa Kylie Jenner troši na garderobu svoje tek rođene kćerkice Stormi.

happy birthday North & P.. 🖤

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Na društvenim mrežama osvanuo je video u kojem 20-godišnja Kylie, koja je u veljači po prvi puta postala majka, pokazuje javnosti ogromnu walk-in garderobu prepunu dječjih dizajnerskih krpica među kojima se posebno istaknula kolekcija cipelica.

Mogle su se ovdje vidjeti skupocjene Giuseppe Zanotti, Gucci i Nike kreacije čije se cijene kreću oko nekoliko tisuća kuna. Korisnici društvenih mreža brzo su izračunali kako je cijela prikazana kolekcija vrijedna preko 140 tisuća kuna.

Inače, mlada reality zvijezda prve je unosne honorare zaradila od kozmetičke linije koja nosi njezino ime, a za kojom su poludjele trendseterice i šminkerice diljem svijeta. Osim toga pozamašni iznosi na njezin račun dolaze i od obiteljskog ‘biznisa’ – snimanja reality showa ‘Keeping up with Kardashians’.

we didn’t plan this

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Stoga ne čudi da Kylie već u vlasništvu ima tri vile i nekoliko automobila, a očito je da neće štedjeti ni na svojoj mezimici koju je dobila s reperom Trevisom Scottom.

  • +5
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia