VELIKO SLAVLJE

Penelope Cruz otkriva kako će proslaviti 50. rođendan i zašto je već sada pod stresom

01.12.2023 u 14:08

Bionic
Reading

U travnju 2024. godine Penelope Cruz će proslaviti svoj okrugli, 50. rođendan, a u novom intervjuu kojeg je dala za Los Angeles Times, Oscarom nagrađena glumica otkrila je što povodom toga planira napraviti

Oscarom nagrađena Penelope Cruz u svom najnovijem intervjuu dotakla se svojih godina, koje su u njezinom slučaju, samo brojka na papiru.

Holivudska glumica i miljenica Pedra Almodovara, iduće će godine u travnju proslaviti okrugli, 50. rođendana, a tim povodom otkrila je i što planira napraviti za svoj rođendan, ali i želi li uopće takvu brojku slaviti.

'Uvijek se brinem oko svega, tako da mislim da se ne mogu brinuti više od toga da ću napuniti 50 godina', rekla je Penelope Cruz koja će rođendan proslaviti sa suprugom Javierom Bardemom i njihovo dvoje djece - 12-godišnjim sinom Leom i desetogodišnjom kćerkom Lunom.

Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Ipak, otkrila je, čini se da njezina proslava neće biti samo u obiteljskom okruženju, budući da njezini prijatelji imaju druge planove.

'Moji prijatelji me već pripremaju i govore da ovoga puta neću moći izbjeći party', otkrila je Penelope i dodala. 'Ako imaš party s hrpom prijatelja koje nisi vidio dugo vrijeme, na kraju završiš nervozan jer želiš sa svakim provesti kvalitetno vrijeme i barem malo porazgovarat. No, na kraju je uvijek glasno i ne možete se čuti i sve postane iznimno stresno. Možda samo trebam naučiti.'