MILICA ĐURĐIĆ

Partnerica srpske premijerke pristala na neobičan zahtjev uglednog modnog časopisa

03.12.2021 u 10:08

Bionic
Reading

I dok se srpska premijerka Ana Brnabić često pojavljuje na stranicama raznih tiskovina, njezina dugogodišnja partnerica, liječnicu Milicu Đurđić imamo prilike rijetko igdje i viđati, stoga je ovaj njezin potez iznenadio mnoge

Životna partnerica srpske premijerke Ane Brnabić, liječnica Milica Đurđić, zvijezda je naslovnice novog broja modnog časopisa L'Officiel, točnije njegovog arapskog izdanja.

Plavokosa Milica pristala je na naslovnicu u sklopu Dubai Expoa, a sve kako bi promovirala srpsku kulturu i umjetnost. Na snimljenim fotografijama liječnica nosi elegantnu narančasto-crvenu haljinu uz koju je uklopila velike naušnice, dok je, kada je riječ o make-upu, odabrala prirodni look.

Inače, Ana Brnabić i Milica Đurđić u vezi su jedanaest godina, a prije tri njihova se obitelj povećala za još jednog člana - sina Igora. Upravo o njemu, ali i modi, srpskoj umjetnosti i kulturu progovorila je za L'Officiel.

  • +2
Milica Đurić Izvor: Profimedia / Autor: BETAPHOTO / Sipa Press / Profimedia

Kako prenose srpski mediji, Milica Đurđić u intervjuu je istaknula kako voli modu, ali isto tako da nije njezin rob niti prati trendove. Odijeva se u ono što voli i u čemu se osjeća dobro. Najdraža mjesta u Beogradu su joj hipodrom, koji se nalazi u samom centru grada, ali ima osjećaj kako je negdje daleko, kao i Filharmonija, koju njezin sin 'obožava, voli glazbu i često idu tamo zajedno.'