PLAVOKOSA BOGATAŠICA

Paris Hilton sa zaručnikom Carterom Reumom čeka prvo dijete

27.07.2021 u 21:14

Bionic
Reading

Par koji se zaručio ove godine otvoreno je govorio o tome kako zajedno žele zasnovati obitelj, a u siječnju je 40-godišnja Paris Hilton otkrila kako je bila na tretmanima potpomognute oplodnje. Kako doznaje Page Six, bogatoj nasljednici lanca hotela Hilton ostvaruju se snovi i sa zaručnikom Carterom Reumom očekuje prvo dijete

'On je jednostavno čovjek iz mojih snova. Carter je sto posto onaj pravi. Stalno razgovaramo o planovima za vjenčanje, imenu naše bebe i svemu tome', rekla je u siječnju ove godine Paris gostujući u podcastu Trend Reporter.

Sretnu vijest glasnogovornici Hilton i Reuma nisu željeli komentirati za Page Six.

Bogata nasljednica, koja je već sama osigurala vlastito bogatstvo, s 40-godišnjim ulagačem u rizične fondove se zaručila u veljači ove godine, nakon godinu dana veze.

Reum ju je zaprosio na privatnom otoku, sa smaragdno-dijamantnim prstenom kojega je dizajnirao Jean Dousset.

'Uzbuđena sam zbog ovog sljedećeg poglavalja i što imam podršku takvog partnera. Naša je veza zasnovana na jednakosti i činimo jedno drugo boljim ljudima. Apsolutno je vrijedio čekanja', rekla je Hilton nakon zaruka za Vogue.

Glasine o njihovoj vezi su krenule u siječnju 2020. kad su na afteru Zlatnih globusa jedno drugom bez suzdržavanja pokazivali nježnost.

  • +12
Paris Hilton i Carter Reum Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Izvor je za Page Six tada rekao da se par upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Hilton je vezu potvrdila  tog travnja na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj se ljubi s Reumom, a uz nju je napisala kako joj je najdraža stvar raditi uspomene s njim.

'Tvoji su poljupci  čarobni. Volim biti tvoja i znati da si moj',  dodala je Hilton u objavi.

Bogata nasljednica, DJ-ica i poslovna žena bila je prethodno zaručena s modelom Jasonom Shawom, nasljednikom grčkog brodara Parisom Latsisom i najsvježije s glumcem Chrisom Zylkom.