DAVID MCCARY JE SRETNIK

Paparazzi su imali pune ruke posla, no isplatilo se: Fotografije otkrile da se Emma Stone udala, ali i da očekuje prinovu

24.09.2020 u 08:58

Bionic
Reading

U prosincu prošle godine holivudska glumica je potvrdila kako se nakon dvije godine veze zaručila za svog partnera, bivšeg producenta popularnog 'Saturday Night Live' showa Davida McCaryja, a par je sada istu i ozakonio i to u najvećoj tajnosti, samo nekoliko mjeseci prije negoli će im se roditi prvo dijete

Nakon što su paparazzi snimili 31-godišnju Emmu Stone i četiri godine starijeg Davida McCaryja kako nose identične zlatne burme na ruci, izvor blizak paru potvrdio je za Page Six kako su svoju trogodišnju vezu napokon u tajnosti i ozakonili.

No, fotografije nisu otkrile samo vjenčano prstenje, već i trudnički trbuščić koji je Emma Stone pokušala sakriti iza hlača na tregere.

Bivši producent popularnog 'Saturday Night Live' showa David McCary svoju je djevojku zaprosio još u prosincu prošle godine i time se pohvalio na svom Instagram profilu, a prvotno je datum vjenčanja bio zakazan za ožujak. No, isto je, zbog pandemije koronavirusa, tada odgođeno.

Da su slavna Oskarovka i producent u vezi počelo se šuškati još u listopadu 2017. godine, no upoznali su se još godinu ranije kada je ona bila gošća 'Saturday Night Livea'.