POTPUNO SE PROMIJENILA

Pamtimo je kao zgodnu glumicu iz hit serije, a ovako danas izgleda Mischa Barton

24.09.2020 u 10:39

Bionic
Reading

Svoju glumačku karijeru ova britansko-američka glumica započela je još u ranom djetinjstvu kada se pojavljivala u programu za mlade, a potom kao tinejdžerka ostvarila ulogu u hit seriji 'The O.C.'. Od tada je ne viđamo često u javnosti

Ime Mischa Barton mnoge vraća u prošle dane, prije 15-ak godina kada se emitirala popularna teen serija 'The O.C.'. Foxov projekt koji je pred male ekrane zavezao milijune gledatelja diljem svijeta i mnogi danas rado pamte.

Zgodna plavuša koja je tada igrala jednu od vodećih uloga bila je upravo Barton. Pripao joj je lik Marisse Cooper, a za svoju je glumu tijekom četiri sezone emitiranja osvojila čak dvije nagrade struke. Nakon toga malo se okrenula i modi, pa su je često stavljali na ljestvice najbolje odjevenih mladih glumica.

Mischa se malo po malo s godinama povukla iz javnosti te je danas vrlo rijetko viđamo na društvenim događanjima, crvenom tepihu ili dodjelama glumačkih nagrada.

Ova 34-godišnjakinja snimljena je ovih dana u Londonu u blizini svog doma u najdražem društvu.

Za razliku od dotjeranih izdanja u kakvima ja pamtimo, za izlazak u susjedstvo glumica je ovoga puta čini se navukla na sebe prvo što joj je palo pod ruku.

Ležernu trenirku u obliku dimije te gornji dio u kariranom izdanju kakvo je trenutno u trendu. Bez trunke šminke i uređene frizure, Barton se jednostavno nije obazirala na sveprisutne fotoreportere koji su je pratili u stopu.

Mischa Barton Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia