UZ AUTOROV BLAGOSLOV

Pale zaruke na promociji knjige Toma Hanksa

06.11.2017 u 22:05

Bionic
Reading

Romantičnim američkim proscima u potrazi za originalnim mjestima na kojima će tražiti ruku svoje drage padaju na pamet nevjerojatne ideje, a tijekom prošlog vikenda zaruke su pale i na Texas Book Festivalu, i to uz blagoslov Toma Hanksa

Hanks je u subotu promovirao svoju knjigu 'Uncommon Type: Some Stories' u Austinu, u sklopu Texas Book Festivala, i u jednom je trenutku okupljene iznenadio prekidom promocije uz obrazloženje da mu je dosadilo odgovarati na njihova pitanja te da ima on pitanje za nekog od njih.

Podigao je potom komad papira kojim je obavijestio publiku da među njima sjedi Ryan McFarling, čovjek koji ima pitanje za Nikki Young, djevojku koja je također u publici.

Par se potom došetao do pozornice, gdje je McFarling kleknuo pred Young s prstenom, a ona mu je, na njegovu sreću, odgovorila potvrdno.

Neobičan trenutak zabilježio je netko iz publike i fotografiju objavio na društvenim mrežama.

Romantičan trenutak svježih zaručnika usred promocije Hanksove knjige dokumentirali su i fotografi Texas Book Festivala pa su fotografije osvanule i na njihovom twitteru.

Hanks je, kako piše časopis People, potom zagrlio buduću mladenku i paru poželio sreću.

Nije ovo prvi puta da slavni glumac prekida svoje aktivnosti kako bi pružio podršku mladim parovima.

Prije nešto više od godinu dana, džogirajući njujorškim Central Parkom Hanks je uočio netom vjenčani par kako pozira fotografu pa im se odlučio pridružiti.

Za uspomenu je opalio i selfie, a paru oduševljenom iznenadnim gostom Hanks je poručio: 'Ryane, ti si sretnik. Elisabeth, dobro si izabrala'.

Prije nego je nastavio s džogiranjem, Hanks im je dobacio: 'Ako mladoženja zakaže, ja mogu uskočiti'.