još uvijek je pod nadzorom

Ozljeda na snimanju: Kate Beckinsale hitno je prebačena u bolnicu u Las Vegasu

11.09.2021 u 17:07

Bionic
Reading

Glumica Kate Beckinsale hitno je prebačena u bolnicu u Las Vegasu zbog ozljede leđa koju je zadobila tijekom snimanja 'Prisoner’s Daughter'

Poznata holivudska glumica u Las Vegasu je snimala film 'Prisoner’s Daughter' te se u petak u prijepodnevnim satima počela žaliti na bol u leđima. Nakon toga 48-godišnja glumica hitno je prevežena u bolnicu te se ondje još uvijek nalazi na hitnom prijemu gdje njezino stanje prate liječnici, piše Page Six.

Glumičini glasnogovornik još nije komentirao Kateino zdravstveno stanje, kao niti sama glumica na društvenim mrežama. Njezina zadnji posta na Instagramu objavljen je u četvrtak, a prikazuje glumicu kako pozira u bijeloj čipkatstoj haljini, mrežastim čarapama i gležnjačama, a u opisu je samo kratko napisala: 'Ups, Vegas.'

Detalji kako je došlo do ozljede još uvijek nisu poznati, no čini se kako njezin najnoviji filmski uradak nijen nabijen akcijom kao 'Underworld', jedan od njezinih prethodnih filmova. Inače, Kate Beckinsale je poznata po ulogama u filmovima Pearl Harbor i Van Helsing, a u novom filmu uz nju glume i Brian Cox, Tyler Ritter te Ernie Hudson. U filmu 'Prisoner’s Daughter' Kate glumi ženu koja se ponovno pokušava povezati s ocem koji je odslužio 12 godina zatvora.

  • +6
Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kate je navodno u Las Vegasu boravila svega tjedan dana, a glumica se na snimanje novog filma bacila nakon ponovnog ujedinjena s kćeri Lily Sheen. Naime, Kate 22-godišnju kćer nije vidjela dvije godine zbog pandemije, koronavirusa, no nekih pretjeranih emocija prilikom susreta između njih dvije i nije bilo što je tada mnogima zapelo za oko.