DUGA RAZDVOJENOST

Zbog pandemije koronavirusa Kate Beckinsale dvije godine nije vidjela kćer, no prilikom susreta izostale su i suze i smijeh pa i zagrljaji...

26.07.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Pune dvije godine su prošle od posljednjeg susreta uživo majke i kćeri, slavne holivudske glumice Kate Beckinsale i njezine jedinice Lily Sheen, a sada su napokon ponovno zajedno

Kate Beckinsale snimljena na aerodromu John F. Kennedy u New Yorku ovog vikenda, sređena od glave do pete u crni blejzer, bijele štikle, crne hlače s bijelim prugama i crni topić. Kose podignute u visoki rep i s trendi sunčanim naočalama na licu, 47-godišnjakinja se uputila na terminale dolazaka aviona, nestrpljivo iščekujući trenutak kada će napokon ugledati svoju kćer, 22-godišnju Lily Sheen.

Majka i kći bile su razdvojene pune dvije godine zbog pandemije koronavirusa, no nekih pretjeranih emocija prilikom susreta između njih dvije i nije bilo. Lily Sheen stigla je odjevena u rezanu majicu i baggy traperice, a društvo joj je radio njezin dečko David Schechter.

  • +5
Kate Beckinsale Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da nešto ranije tog dana nije dala izjavu u kojoj je rekla kako zbog pandemije koronavirusa kćer nije vidjela čak dvije godine, činilo bi se kao da su se rastale - jučer. 

'Svoju kćer zbog cijele situacije nisam vidjela dvije godine, a i snimala sam nešto u Kanadi, gdje me nije mogla posjetiti', izjavila je glumica koja je kćer jedinicu dobila s bivšim suprugom Michaelom Sheenom. Kontakt su posljednje dvije godine održavale videopozivima.