TIN KONTREC

Oženio se naš rukometni reprezentativac: Mladenka podijelila dijelić atmosfere s vjenčanja

29.06.2019 u 16:55

Bionic
Reading

Rukometaš PPD-a Zagreb Tin Kontrec, kojega je izbornik Lino Červar prije dvije godine uvrstio na popis za hrvatsku rukometnu reprezentaciju, uplovio je u petak u bračne vode s dugogodišnjom djevojkom, magistricom ekonomije Lidijom Božić

Par se zaručio u studenom 2017. godine, a 29-godišnji Našičanin lijepu vijest o zarukama objavio je putem Instagrama podijelivši s obožavateljima fotografiju svoje novopečene zaručnice s prstenom. Lijepa Zagrepčanka, pohvalio se tada Tin, rekla je da.

'Dječja iskrenost, prelijep zarazan osmijeh i način na koji me gleda', naveo je nedavno Tin osobine koje najviše cijeni kod svoje voljene.

Svoje obećanje Lidija Božić održala je u petak, izgovorivši Tinu i sudbonosno 'da', nakon čega su mladenci sa svojim gostima vjenčanje svečano proslavili u Wedding Resort Corberonu nedaleko od Zagreba.

Među uzvanicima su bili i Tinovi kolege rukometaši Domagoj Pavlović, Luka Stepančić i Filip Ivić, koji su dio svečanosti podijelili na svojim Intstagram profilima.

View this post on Instagram

Sretno mladenci!! 💝🎉💑 @tin9k @lilidac

A post shared by Filip Ivić (@filipivic16) on

View this post on Instagram

Wedding! 💫💝☺️

A post shared by Filip Ivić (@filipivic16) on

View this post on Instagram

Sretno @lilidac & @tin9k ❤️🎉🎊#wedd

A post shared by Domagoj Pavlovic (@domba1993) on

Fotografiju mladenke i njezine kume objavio je i salon za uljepšavanje u kojemu se atraktivna Zagrepčanka dotjerala za najsvečaniji dan u životu.

Djelić atmosfere s vjenčanja podijelila je i Tinova supruga Lidija putem Instagram storiesa.