TRENUTAK ZA PAMĆENJE

Ovog će se sjećati cijeli život: Evo kako se Narodni radio oprostio od Doris Pinčić Rogoznice

11.10.2019 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon što je jučer iznenadila javnost objavom kako nakon gotovo sedam godina odlazi s Narodnog radija, gdje je bila voditeljica jutarnjeg showa s Hrvojem Kečkešom, sada već bivši poslodavac priredio je Doris Pinčić Rogoznica oproštaj za pamćenje

Otkako se jutros primila mikrofona na Narodnom radiju, pa sve do 9 sati, kada se posljednji put i pozdravila s radijskim slušateljima, Doris Pinčić Rogoznica trudila se zadržati suze. 'Balzamirala sam osjećaje. Toliko sam već plakala da se ne želim ponavljati, odradit ću to doma', izjavila je odmah na početku.

Slušatelji su zvali kako bi se pozdravili s Doris i prisjetili se njezinih brojnih anegdota, a jedan joj je poručio da će sada imati više vremena za učenje bočnog parkiranja, s kojim ima problema.

Uz smijeh i pošalice tipa da je razlog njezinog odlaska s Narodnog radija njezin 'odlazak u Koreju, i to prvo Južnu, a potom možda i Sjevernu', glumica i voditeljica borila se s emocijama kada su u studio ušetali Marko Pecotić i klapa Iskon i otpjevali pjesmu po kojoj je Doris bila poznata i u radijskom eteru - 'Dobra večer prijatelji'.

Naime, iako nije profesionalna pjevačica, te su joj mnogi nalazili mane kada bi zapjevala, ona se time nije nikada zamarala i često je i u samom eteru pjevala, a jedna od omiljenih bila joj je upravo ta pjesma.

'Moj @narodniradio je do kraja ostao moj ❤ Doveli su mi Klapu Iskon i zajedno smo uživo pjevali 'Dobra večer prijatelji '❤ Najbolje iznenađenje ikad u životu ❤', napisala je netom nakon što je posljednji put pozdravila slušatelje, a mikrofon je od nje preuzela Tatjana Jurić.

  • +4
Doris Pinčić Rogoznica (listopad 2019) Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Narodni radio je ispod snimke ulaska klape Iskon u studio napisao: 'Doris, hvala ti na svemu u posljednjih sedam godina. Nisi zaslužila ništa manje nego da te ispratimo s tvojom pjesmom. "Svirajte, svirajteeee...". Voli te Narodni.'

Koji je točni razlog njezinog odlaska, nije poznato, no ona je već dala naslutiti da nešto dobro ponovno sprema. Ostaje nam čekati i vidjeti.