Zaštitno lice emisije

Doris Pinčić Rogoznica otkrila koja jela najradije priprema svojim ukućanima, ali i svoj recept za uspjeh

09.10.2019 u 09:43

Bionic
Reading

Televizijska sezona se zahuktala, a među najiščekivanijim showovima zasigurno je onaj kuharski, '3, 2, 1 – kuhaj!', koji će gledatelji uskoro moći pratiti. Kad ne reklamira razne proizvode na Instagramu, Doris Pinčić Rogoznica rado pokazuje svoje kulinarsko umijeće. Ispričala je što čeka gledatelje u novoj sezoni i je li i sama naučila nešto novo tijekom višegodišnjeg angažmana u showu

'Ove godine zaista ima svega u showu', otkrila je Doris Pinčić Rogoznica. 'Vrlo šaroliko društvo - kuhat će nam svećenik, doktor znanosti i brojni drugi zanimljivi ljudi', najavila je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Poznato je to da je Doris vrsna kuharica, a usavršavala se kod najboljih. Kako je dug niz sezona bila voditeljica kulinarskog showa, uz stručni žiri izbrusila je svoje znanje do savršenstva. 'Naučila sam svašta i rado primjenjujem svaki od tih savjeta. Na Instagramu razvijam svoj hešteg #kuhinjababeeve koji predstavlja kuhinju naših baka, hranu koju ne smijemo zaboraviti, uz poneki moderni twist. Kroz tu priču rado primjenjujem savjete koje skupljam od našeg žirija', rekla je.

Više puta je izjavila kako je kuhanje jako raduje i kuha svaki dan, a otkrila je i kakva jela priprema.

'Svašta domaće, naprimjer njoke, guste juhe, 'zdravije' verzije kolača, riblje specijalitete', kaže Doris.

Na pitanje koji je njezin recept za uspjeh, poručila je da je svakome uspjeh nešto drugo. 'Mislim da je balans privatnog i poslovnog najvažniji, a što je uspjeh – e, o tome možemo pričati. Netko želi manje zarađivati pa saditi svoje voće i povrće, netko želi raditi od jutra do sutra pa kupiti od nekog... sve je to u redu. Sve s čime je čovjek miran', ističe voditeljica.

  • +4
Doris Pinčić Rogoznica (listopad 2019.) Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL