NOVI SADRŽAJ

Ovo su TV lica koja će vas zabavljati ove sezone

30.10.2013 u 17:36

Bionic
Reading

Od 4. studenog, Exkluziv Tabloid na RTL Televiziji kreće u sasvim novom ruhu. Osim što će emisija sada biti mnogo dulja – u trajanju od sat vremena, kreativni tim magazinskog programa pripremio je osvježenje u vidu novih rubrika zabavnog sadržaja, a cijelom emisijom vladat će 'kraljica TV sadržaja' – kvalitetna reportaža

'Lokalnost je ono čemu se vodimo u novoj koncepciji. Novinari Exkluziva bit će prisutni u svim dijelovima Hrvatske, na svakoj lokalnoj fešti, karnevalima, a promovirat ćemo lokalne običaje, ljude, junake dana i slično', rekao je glavni urednik magazinskog programa Daniel Delale

Uz dobro poznatu Editu Misirić, koja će i u novoj koncepciji Exkluziv Tabloida gledatelje voditi kroz 60 minuta vrhunskog televizijskog sadržaja, lijepa voditeljica imat će i svoju rubriku 'intervju tjedna', u kojoj će ugostiti junake tjedna. 'Editin idealan gost bi bio pilot koji je spustio zrakoplov DASH na nos, u zračnoj luci Zurich', objasnio je Delale dodajući da će, osim junaka, Edita razgovarati i s aktualnim poznatim osobama koje su se u tom tjednu po nečemu istaknule.

Novo ruho Exkluziv Tabloida donosi četiri nove rubrike.

Prvi radni dan tjedna otvorit će tako Maja Perica koja će biti na direktnoj vezi s RTL-ovim gledateljima, a koji će Maji slati pitanja, primjerice: kada je najbolje početi vježbati, kako nastaje uspješna manekenka, kako održati orhideju na životu. Ona će im pronaći tim stručnjaka iz svakog područja koje ih zanima ne bi li dobili najkvalitetnije odgovore na svoja pitanja.


Tu je i Ida Balen koja će utorkom prvi put na televiziji ekranizirati poslovice. Kroz kratki skeč pokazat će kako bi jedna poslovica izgledala kada bi se koristila u stvarnom životu. Uz zabavne komentatore gledatelji će moći saznati imaju li te poslovice uistinu smisla.

Rašeljka Zemunović
svake će srijede na male ekrane dovoditi neobične ljude. Ljudi su to koji se bave nečim čudnim, razni kolekcionari, čudni hobiji, čudni kućni ljubimci, neobični sportovi i bizarnosti svih vrsta. Četvrtak je rezerviran za Editu Misirić i intervju tjedna.

Za kraj radnog tjedna, Dario Todorović bavit će se ispitivanjem najučestalijih predrasuda. Tako će ispitati jesu li Bračani uistinu škrti kako se priča, piju li uistinu Zagorci najviše u državi te jesu li Talijani bučni i lajavi.

'Exkluziv Tabloid razveselit će sve one koji razmišljaju drugačije. Svaki dan prva priča u Exkluziv Tabloidu bit će najaktualnija tema tog dana u zemlji, a nećemo se libiti otvarati ni vruća pitanja na društvenoj sceni. Sve u svemu, nije nam se cilj zamjerati, već provjeravati', zaključio je Delale.