ODGOJ JE NAJVAŽNIJI

Ovim je potezom Kate Middleton oduševila sve obožavatelje britanske kraljevske obitelji, posebice najmlađih članova

21.04.2021 u 13:08

Bionic
Reading

Da to što su rođeni kao pripadnici kraljevske obitelji te su u redu za naslijeđe britanskog trona, ne znači da im i novac baš tako pada s neba, a upravo je to gradivo još jednom odlučila utvrditi vojvotkinja od Cambridgea koja je u shopping u Londonu povela svoje dvoje starije djece - princa Georgea i princezu Charlotte

Kako bi djecu naučila vrijednosti novca, Kate Middleton odlučila je na posljednji dan uskršnjih školskih praznika u Velikoj Britaniji, svoju stariju djecu, princa Georgea i princezu Charlotte, povesti u shopping u jedan londonski dućan, čime se na Twitteru pohvalila vlasnica istog.

'Oduvijek sam bila velika obožavateljica Kate Middleton... a upravo je ona danas ušla u jedan od mojih dućana na Kings Roadu sa George i Charlotte. Moji zaposlenici opisali su mi kakva je bila u društvu djece i kako se odnosila prema njima i oni međusobno, zbog čega mi se još više sviđa', otkrila je dotična Alexa, dodavši u jednom od odgovora kako su sedmogodišnji princ George i dvije godine mlađa princeza Charlotte imali svoj budžet kojeg su se pridržavali te su na kraju i sami svojim novcem platili kupljeno. 

Inače, Kate Middleton često svoju djecu vodi u shopping sa sobom, tako su 2019. snimljeni i u lokalnom dućanu Sainsbury, tijekom boravka u Norfolku, gdje su kupovali svakodnevne namirnice.

Svi koji su ih ikada susreli u nekoj kupovini tvrde kako su djeca iznimno pristojno odgojena i nemaju nikakve ispade, kakvu djeca njihove dobi znaju često imati.

  • +7
Kate Middleton na fotografskoj radionici za djecu Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia