VESELJE NA VRHUNCU

Ove će poznate Hrvatice proteklu godinu pamtiti po najljepšoj životnoj ulozi

31.12.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Krajem godine tradicionalno se rade pregledi svega što se dogodilo u godini na zalasku, a neupitno je da će onima kojima su ove godine u obitelj stigle prinove ostati u posebnom sjećanju. Ove poznate Hrvatice otkrile su novi životni smisao u ulozi baka

Bake su nekada izgledale prilično drukčije nego danas. Bile u poznim godinama, s maramom oko glave i u mirovini, najčešće potpuno posvećene obitelji i unucima. Danas bake skroz mijenjaju našu percepciju, pogotovo one koje viđamo na malim ekranima ili u drugim javnim djelatnostima.

Prva koja je postala baka u protekloj godini bila je 46-godišnja Vanja Horvat. Stomatologinja, dizajnerica interijera i bivša supruga Zorana Mamić, aktualnog trenera saudijskog kluba Al Nassra odmah se posvetila malenoj djevojčici Viti koju je na svijet donijela njezina 25-godišnja kći Nina. Curicu je dobila u vezi sa zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom.

Sreći u njihovom domu nema kraja, a Vanja je nakon rođenja unuke izjavila: 'Ponosna sam na to da moja kći ima kćer i obožavam tu novonastalu situaciju'.

  • +2
Vanja Mamić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Jedna od najuspješnijih hrvatskih odvjetnica, 2018. godinu će pamtiti kao iznimno uspješnu što po poslovnom planu, ali i po privatnom. Jadranki Sloković prvog unuka je podario sin 35-godišnji Filip, kojeg ima iz braka s književnikom Branislavom Glumcem. Dječačić je još više uljepšao blagdane obitelji Glumac kao i baki Jadranki.

I HRT-ovoj urednici i voditeljici Tončici Čeljuski ovi blagdani ostat će u posebnom sjećanju jer je njezina starija kćer 25-godišnja Anuška na svijet donijela curicu Ameliu.

'Moj život je od ovog Božića bogatiji za jednu novo voljeno biće, jednu preslatku curicu… na svijet je došla moja unučica, malena Amelie, najljepši božićni poklon koji sam ikada dobila', pohvalila se 50-godišnja Tončica na društvenim mrežama. S unučicom je pozirala u kućnoj atmosferi, ispred okićene jelke i s kapom Djeda Mraza na glavi.

  • +24
Tončica Čeljuska nekad i danas Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal