Provod u Bahreinu

Ovako se Maja Šuput zabavlja na pustinjskom tlu

24.03.2017 u 14:10

Bionic
Reading

Maja Šuput provodi se posljednjih dana u dalekom Bahreinu, kamo su je ovoga puta odvele poslovne obaveze. Na Instagramu je obavijestila svoje fanove kako se provodi u toj dalekoj zemlji

Maja Šuput već nam godinama pokazuje kako njezin ritam nije lako pratiti. Pjevačica koja je uvijek s koferom u ruci i na putu, ima vrlo gust raspored svojih koncerata po Lijepoj Našoj, a ovoga puta kraljica svadbi, kako je mnogi vole nazivati, prihvatila je angažman i u dalekoj otočnoj državi Bahreinu.

Ready for adventure ✈️✈️✈️ Bahrain here i come 🎶🎹🎼

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Kako se ovih dana ondje provodi, možemo pratiti na njenom profilu na Instagramu jer je oduševila s nekoliko novih fotografija te pokazala kako se zabavlja u toj bogatoj zemlji.

Bahrenian Rodeo Drive

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ljubiteljica putovanja, čije avanture mnogi zavidno prate putem njezinih društvenih mreža, po dolasku u Bahrein prvo je malo razgledala grad, a kasnije uskočila u jednu od svojih izazovnih party haljinica i krenula u noćnu avanturu.

Croatian sensation 💃🏼💃🏼💃🏼

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja ima poznanstva po čitavom svijetu pa se tako provodila u jednom od tamošnjih restorana u društvu još dviju nepoznatih Hrvatica, a da je bilo veselo, potvrdio nam je opis fotografije narednog jutra: 'E danas ćemo malo raditi 🎤🎤 samo se trebam probuditi, popiti 4 kave, doručkovati, oživjeti... i bit ću ko nova do navečer', napisala je vesela pjevačica.

Nice , ha?

A post shared by majasuput (@majasuput) on