LEGENDARNI MODEL

Ovako je Cindy Crawford proslavila 57. rođendan

20.02.2023 u 22:58

Bionic
Reading

Legendarna ljepotica iz ere 90-ih ovog je ponedjeljka proslavila 57. rođendan, svoje milijunske pratitelje na Instagramu počastivši plesnim videom

Poput Rihanne, poznati američki supermodel slavi rođendan 20. veljače, a tim povodom svoje vjerne obožavatelje počastila je plesnim pokretima.

U kratkom i zabavnom videu, Cindy je izgledala blistavo dok je plesala u bijeloj haljini ispred rođendanskog natpisa.

'Uvijek sam voljela slaviti tuđe rođendane, ali nisam bila toliko oduševljena slavljem vlastitog - još od 3. razreda i kuglanje/pizza zabave', otkrila je Cindy dodajući: ‘Kako starim, shvaćam koliko je važno pokazati svoju zahvalnost životu i što sam preživjela još jednu godinu. Blagoslovljena sam što imam više vremena za učenje i rast, ljubav i razvoj. Hvala za svu rođendansku ljubav’, zaključila je svoju objavu na Instagramu.

Njezin dugogodišnji suprug, poduzetnik Rande Gerber, također se oglasio na Instagramu u povodu njezina 57. rođendana.

'Budući da mi ovaj video uvijek izmami osmijeh, morao sam ga ponovno objaviti. Stvarni život s mojom djevojkom iz DeKalba, Illinoisa.. Sretan rođendan Cindy, volim te’, ovim riječima Cindyn suprug opisao je kratki rođendanski video koji otkriva njihove intimne obiteljske trenutke tijekom godina.

Nakon što je 1995. godine propao njezin brak s holivudskim glumcem Richardom Gereom, Cindy Crawford na jednom je vjenčanju upoznala tri godine starijeg Randea Gerbera. Njihovo prijateljstvo ubrzo je preraslo u ljubav, a u dugogodišnjem braku dobili su dvoje djece.

Danas 23- godišnji Presley i 21- godišnja Kaia, poput slavne mame, grade karijeru modela.

  • +8
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia