TRADICIJA SE NE PROPUŠTA

Ovako izgleda idila u Monacu: Princeza Charlene i princ Albert s blizancima pozirali za božićnu čestitku

21.12.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Unatoč svemu lošemu što ih posljednjih mjeseci nije zaobilazilo, princeza Charlene i princ Albert održali su tradiciju i sa svojom djecom pozirali pored kamina, baš kao što su to desetljećima ranije radili i Albertovi roditelji, princ Rainier i princeza Grace

I monegaška obitelj napokon je objavila božićnu čestitku i time najavila početak najljepših dana koji su pred nama. Unatoč svim problemima koji su ih proteklih mjeseci zadesili, princeza Charlene i princ Albert pomno su se dotjerali, baš kao i njihovi blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella, stali pred okićenu božićnu jelku i pozirali službenom fotografu Ericu Mathonu.

Fotografija je snimljena unutar palače Salle des Gardes, pored kamina, na istom mjestu gdje je desetljećima ranije princ Albert snimio sličnu božićnu čestitku sa svojim roditeljima, princom Rainierom i princezom Grace Kelly te sestrama, princezama Caroline i Stephanie.

Pozornost je ponovno ukrala princeza Gabriella sa svojim poziranjem, kojim je još jednom pokazala tko je zvijezda obitelji, unatoč tome što će tron naslijediti njezin mlađi brat blizanac, Jacques.

Gabriella je svoju nestašnu stranu odavno pokazala, a sve je potvrdila kada je, uoči početka školske godine, sama uzela škare u ruke i ošišala sebe, ali i brata.

  • +7
Princeza Charlene i princ Albert s blizancima Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien NOGIER / AFP / Profimedia